/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 51.
    +105 -2
    -FiNAL-

    Bugün büyük bi heyecan var, lets ince prezervatif almış pekekent. intikam günü gelmişti artık. Kardeşlerim, bir an gözümde rakiplerim gibi gözükmeye başladı. ihtiyar bana döndü ve "bir rakibin daha var" dedi. iyi olan kazansın dedikten sonra start çizgisinde bekledik. Kapı açıldı ve maraton başladı. Dikkat kaygan zemin tabelasını görmeyen sazanlar direkt labia major'dan şaranpole yuvarlandılar. Ama halen daha yuzbinlerceydik. Dimdik bir yokuş vardı şimdi karşımızda. Yokuşu geçtikten sonra çok az kişi kalmıştık. Bugün birimizin zafere ulaşacağı kesindi. Hazine odasının kapısı açıldı ve nihayet onu gördüm. Bikaç kişi kalmıştık. Biri de ihtiyardı tabi. Hepimiz yumurtaya yanaştık ve birbirimizle dalaşmaya başladık. Hücreye gediği açan kazanacaktı. ihtiyarı o an fark ettim. Diğerlerine engel oluyordu. Bunu yapacağının farkındaydım zaten. Ben gidiyorum ihtiyar...
    9 ay sonra dünyaya geldiğimde tıpkı o ilk günkü gibi kendimi evrenin bir parçası sandım. Nerdeydim ben, ne idim.? 5 aylık iken reflekslerimi anca kontrol edebildim. 3 yaşımda pipimin sadece erkeklere ait olduğunu öğrenip sürekli kurcaladım. 11 yaşımda pipimden garip şeyler gelmeye başladı. Peçete, kavun, bardak&sünger..

    ---
    ···
    1. 1.
      +22 -1
      bu kalitede giden bi hikayenin final kısmını hem daha uzun tutup hem revize etseymişsin keşke.. bir daha zor buluruz bu kaliteyi..
      yeşil yol.. serkan.. dayamışsın subliminali a.k...
      ···
    2. 2.
      +2
      Efsaneeeeeeeee
      ···
    3. 3.
      +2
      Efsaneydi
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster