/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    0
    sizlere başlık boyunca unutmamanız gereken birkaç sözü yazmak istiyorum:

    - en büyük düşman en son bakacağınız yere saklanır.
    - ticaret bir savaştır ve her savaş bir ticarettir.
    - hayatın en acımasız tokadını her zaman görmezden geldiğiniz fedakarlıklardan yersiniz.

    Oturup karşımdaki insanların aslında bildiğim ve karmaşık gördüğüm, anlık olarak "ben niye buradayım?" sorusuyla varlığımı sorgulamış olduğum ve kopuk kopuk takip edebildiğim ciddi bir iş görüşmesinin ortasındaydım. Ciddi fikir çatışmaları, çıkarlar için tavizler ve ahlaksız isteklerle dolu bir diyaloğun içerisindeydim.

    O an tek düşündüğüm ve istediğim şey, karşımdaki güç ve para hastası insanları gücün ve paranın büyüsünde boğulduğunu zevkle izlemekti. Taa ki ismimi duyup "beni dinliyor musun?" sorusu bütün harareti gerginliğe çevirene kadar.

    Dinlediğimi onaylar bi kafa hareketiyle karşımdakinin bana tam saldırı haline geçmesini amaçladım ve belliki başardım, en son ne dedim sorusu ile küstah bir tebessüme maruz kaldım.

    Tek cümleyle özetlemeyi tercih ederek "hangisini söylesem bilemedim ama en uygun izahı alacağınız terfi ve üstlerinize biraz daha yaranman için bizleri kendi çıkarlarına uymak zorunda olduğumuzu dayatmandı sanırım" derken, yüzündeki küstahlığın utanç ve sinire dönüşünü izlemek gerçekten keyif vericiydi ki, diğer oturan ve dinlemekten sıkılmış 6 kişinin onaylar nitelikteki tepkileri keyfi iki katına çıkartmıştı.
    ···
   tümünü göster