/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +40 -3
    dediğim gibi 4.sınıf boyunca alinin cinsel hayatını gözümüze sokması devam etti. her beden dersi sonrasında bu tip olaylar yaşandı. hatta yanına kankası kaan da eklendi. kaan da aliden farklı değildi. harbiden onunda gibi kocamandı.
    bu tabi ki beni daha çok gerdi. ali ve kaan gibi olan herkes böyle popüler ve kızların etrafında döndüğü kişiler miydi? kafam karışıktı yani ben gayet kibar sessiz biriydim ve sonuç: ezik, yalnız, en yakın arkadaşım benden bile ezik, hafif kilolu, sınıf maçlarında yedekte bekletilen, sevdiği kızı aliye kaptırmış biriydim. işin doğrusu kendimi erkek gibi hissetmiyordum ya da erkekliğimin farkına varıyordum?. halbuki daha 4.sınıftaydım ama bu düşüncelere kapılmak benim suçum değildi. ali ve kaanın da değildi her yönden benden çekici olmaları. kimin suçuydu amk?
    her neyse ben hala gibimi işemekten başka birşey için kullanmazken ali ve kaan gözümüzün önünde 31 çekti, hatta fışkırttılar. tüm sınıf ooooo diye bağırdı. ben ilk kez 31 çeken birini gördüm hatta 31 çekmeyi orada izleyerek öğrendim. eve gittim denedim. hiçbir şey olmadı ne sperm geldi ne bir şey. ben yine hatayı kendimde aradım amk. sırf bu yüzden yeni neslin internete olan erişimi beni germiyor. merak ettiklerini, büyüklerine sormaya çekindikleri şeyleri internetten bakabiliyorlar.
    her neyse konuya dönelim, ali ve kaan\\\'ın bedensel değişimi o yıl inanılmaz bir şekilde arttı. yıl sonuna geldiğimizde onlar biraz daha iri olmuşlardı. daha çok kıllandılar. ikisindede gözle görülür şekilde sakal çıktı, gibleri dahada büyüdü şerefsizlerin. bize nasıl etek tıraşı olduklarını anlattılar. sınıfta birkaç kişide daha bu değişim yaşandı. kızların memeleri belirginleşiyordu. bende tık yok yani çok az hafif taşaklarda kıllanma falan.
    ···
    1. 1.
      +24
      Güzel kardeşim senin ben dıbına koyayım ne okuttun lan bana
      ···
      1. 1.
        +3
        +468853477
        ···
    2. 2.
      +6
      Amini gibeyim gulmek de istemiyorum simdi ama bu ne
      ···
    3. 3.
      +2
      Saksoya mı yattın nerden gördün büyüdüğünü amk
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster