/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +37 -5
    yaz tatili oldu. 5.sınıfa geçtik. ali bize karı gibtiğini falan anlattı. hemde 4 kez. tabi hiçbirimiz inanmadık. anlattığına göre yazın köylerine gitmişler orada lise 2'ye giden kuzeni bunu 2 kez keraneye zütürmüş.2 kezde kuzeninin köyde gibtiği bir kız varmış onu gibtirmiş ve bu kız kuzeninden de büyükmüş. biz tabi inanmıyoruz. siz görürsünüz falan dedi. aradan bir kaç ay geçti. bu sırada kameralı telefonlar yaygınlaşmıştı. ama vga kamera denilenlerden.
    o yıl içinde 10 gün kadar bir tatil oldu. bayramdı galiba. bu bin tatilden sonra geldi elinde bir nokia 6600, kuzeninmiş. bize bir şey göstermek için getirmiş. tahmin ettiğiniz gibi dolu dolu resim ve 18-19 saniyelik videolar. ali bildiğin otlak gibi bir yerde bir karı bacakları açmış ama tamamen çıplak ali de çıplak ve üstünde. biz tabi şok. onlarca resim yani düşünün kızın ağzına bile vermiş. videoları ve resimleri çeken kuzeni. tabi bu geçen sürede bende birkaç ferre izlemişim internet kafede. haliyle karşılaştırıyorum. ali bildiğin ferredaki adamlar gibi yani kadın çığlık atıyor. ali taramalı gibi kuzeni helal koçuma diyor kamera arada kadının suratına, aliye, alinin arkadan taşağına yaklaşıyor. kadın alinin kuzenine diyor ki , al amca oğlunu üzerimden hayvan bu. böyle konuşmalar. kuzeni de arada gibini kadının ağzına sokuyor ama alininkinden küçük ve kuzeni lise 2 ali 5.sınıfta amk. videolardan sonuncusunda kuzeni aliye karnına karına diyor ve ali boşalıyor. şuan belki izlesem gülerim ama o zaman ister istemez etkileniyorsun. hatta şuan bile bana tuhaf gelen şey 5.sınıfa giden bir çocuğun bu yaşadıkları. yani bilmiyorum bence hala tuhaf.
    ···
    1. 1.
      +29 -2
      Dikkat dikkat. Bütün sözlük ahalisine uyarıdır. Hikayeyi yazan şahısta ağır miktarda gaylık ve saflık tespit edilmiştir. Tüm alan 2 saat içinde nükleer biyolojik kimyasal ve pgibolojik temizlik için ANAN31 tarzı bomba ile bombalanacaktır. Bu bir tatbikat değildir. Şimdi panik yapmadan arka kapılardan çıkınız
      ···
   tümünü göster