/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +42 -1
    benim hayatım böyle basamak basamak, beni kötü bir insan olmaya iten her bir olay bir basamak gibi. işte ilk basamakta ali. bu ilk basamağın son tuğlalarını anlatıyorum şimdi. ali denen bebe işte bildiğiniz gibi binin teki, fırlama, kimseden çekinmeyen biri. sekizinci sınıf hatırlarsanız kızların gelişimlerini tamamladığı erkeklerden daha azgın oldukları ama pek dile getirmedikleri yaşlardır.
    ancak bizim sınıfta , birazda samimiyetin etkisiyle bu konular kızlarla erkekler arasında şaka yollu konuşulurdu.
    bir gün yine bu muhabbetlerin döndüğü öğle arasında , ferre muhabbeti açıldı. kızlara soruyorlar ferre izliyor musunuz ? okşuyor musunuz? tabi bunu ali ve tayfası, sınıfın fırlama kızlarına soruyor. bu kızlardan biride alinin sevgilisi(yani aşık olduğum kız). kızlar yağğğğğ iğrenç tobiki hoyorr gibi tepkiler veriyorlar. sınıfın geri kalanı da onları dinliyor. neyse muhabbet ilerledi. hiç dıbına bir şeyler sokuyor musun?
    sorusuna kadar geldi. kızlar bu kez erkeklere sordu işte 31 hakkında, sonra muhabbet alinin ciks hayatına geldi ki dananın kuyruğu burada koptu. ali her şeyi açık açık anlattı. arada kızlara laf çakıyor tabi. işte yaladıkça ıslandı... kökledim. suratına attırdım. kızlar dinlerken gergin ama arada hafif gülme sesi geliyor. arada kaan denen binte kendi tecrübelerini anlatıyor. ortam iyice çığırından çıktı. sınıfta dindar bir kız vardı yani ailesi aşırı tutucu sınıftan çıktı.
    sonra ali kızlara dedi ki isterseniz açayım bakın. kızlar yine gülüyor. bu kemeri çıkardı. kızlar hala salak salak çığlık atıyor. pantolonu indirdi. kızlar gözlerini kapatıyor. ama tüm sınıf açamaz modunda. bu hiç çekinmeden donuda indirdi. bakın ortamı anlatıyorum. sınıfta en az 35 kişi ve hepimiz arkadaşız. erkekler neyse de kız dolu.
    o gözünü kapatıp çığlık atan kızlara hiç aldırmadı öyle duruyor. birde öncesindeki konuşmadan dolayı erekte halde. sonunda kızlarda bakmaya başladı. kapat diyorlar bir yandan da bakıyorlar. hepsi yutkunuyor . bu arsız da kızlar gözünü açınca masalarına falan vurdu aleti. zaten yaşananlar karşısında alinin kankaları da dahil herkes şok.
    o güne dair unutamayacağım tek şey şu. kızların büyük kısmının öylesine kapat dediği ve izlediği, olay olduktan sonra birinin bile şikayet etmemesi ne okula ne ailelerine, daha şaşırtıcı olansa aliyle olan ilişkilerine olduğu gibi devam etmeleri oldu.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +4
      Rez ali muallakymiş
      ···
    2. 2.
      +3
      Böyle bir olay yaşandı ve okula ne aile geldi nede şikayet geldi?

      Ya gibtirgiit amk ali sinifta bi kizi yatirip gibti sizde izleyip 31 cektiniz mi bari amk
      ···
   tümünü göster