/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 51.
    +37 -1
    olay tabi ki daha bitmemişti. sizce ali gibi daha beşinci sınıfta yaptığı ciksi sırf bize kanıtlamak için videoya alan biri bunu almaz mıydı? alırdı ve aldı da. videodan önemli olan elifti. doğu Anadoluda bir şehirde, 8.sınıfa giden bir kızın adının ve videosunun çıktığını düşünün. video çıkmadı ama adı çok pis çıktı. size bir örnekle anlatayım. o yıl oks'ye hazırlanıyorum ve final dershanesine gidiyorum. dershanede gittiğim okulu söylediğimde direk sorulan soru sizin okulda elif diye bir kızı gibmişler. sen videoyu izledin mı bende başlarda yok öyle bir şey ya bir dedikodudur başladı falan deyip aklımca elifi koruyorum.
    video sınıfta bir çok kişi tarafından izlendi ama yayılmadı. hatta ben de izledim. hem de bir beden dersi sonrası soyunma odasında alinin kendimi sorgulamama sebep olduğu ilk yerde. sınıfın bir kaç bin çocuğu izliyordu, bende aralarına girdim izledim. videoyu şu an düşünüyorum da nereden tutsan elde kalan bir videoydu.en başta her ne kadar yaşıt olsalar da sanki sekizinci sınıfa giden bir kızla üniversite öğrencisi sevişiyordu. yani aliyi tanımasam öyle sanardım. çünkü göğüsü bu kadar kıllı bir tane yaşıtım yoktu. bildiğin abilerim, babam gibiydi.
    telefon ilk videoda masada kitapların arasında saklanmıştı. yani elleşme, ikna kısımlarını içeren sanırım 3 dakikalık bir videoydu. sonraki videolarda telefon alinin elindeydi. yani elif aslında göz göre göre kendini ateşe atmıştı. bir sonraki videoda elif tamamen çıplak, ali memelerini sıkıyor. her şey aklıma kazınmış. elif acıttın yavaş diyor. yatağa yatırıyor dıbını eliyle açıyor ve kamera o esnalarda full dıbını çekiyor içindeki pembe kısımı falan gösteriyor. elif arada yaaa çekme gibi salak tepkiler veriyor. ali de sonra izleyip sileriz gibi her binin vereceği cevabı veriyor. sonraki videolarda ali de çıplak elif hep onun vücuduna dokunuyor tabi telefon yine masada, elif ay çok büyük diyor. ilerleryen videolarda elifi her türlü görüyoruz. sakso çekerken, sırt üstü yatarken ve ali içine girmeye çalışırken. harbiden çok çığlık atıyordu. ses hala kulağımda. ali hiç aldırmadan zorlamaya devam ediyor. gerçekten de gibi kan içinde ve özellikle bunu çekmişti. boşalma kısmı da memelerinde gerçekleşiyor. onlarca video ve resmin en önemli noktası şuydu;
    ali elifi zorluyor. elif başta direniyor ama sonra o da yola geliyor. elif başta kamerayı görmese de diğer bütün videolarda varlığından haberdar.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster