/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +41 -1
    bu sürçten sonra olay bizim için biraz daha normalleşti. kabullenmiştik yani. elif huur damgasını yemişti. ali kral olmuştu. elife kocan geldi falan diyordu. nereden öğreniyorsa bu lafları amk malı? elifin tepkileri yaaa bi git üf salak seviyesindeydi. yıl içinde ali defalarca kez daha elifi gibtiğini iddia etti ama bu sefer video yoktu çünkü elif kabul etmiyordu. büyük ihtimalle videoları yaymakla tehdit ediyordu. anlattığına göre artık daha rahat içine alıyormuş. ıslanması yeterliymiş. ama bu konuşmalar yine sınıfta elifin önünde geçiyor. elif yalancı demekle yetiniyor.
    elif o yıl boyunca yaşadıkları sonucu huurluğu kabul etti. sınıfta artık biraz fırlama olan her erkek elifi açık açık gibmeye çalışıyordu. tabi ki böyle bir şey olmuyordu. ancak elifi sınıfta köşeye sıkıştırıp memesini, zütünü sıkma çok oluyordu ya da duvara yaslayıp sürtünme. bunu sadece ali değil başta ali ve kankaları olmak üzere diğer sınıfın binleri bile yapıyordu. sınıfta herkesin önünde. elif yine salak tepkilerini veriyordu. yaa üff yeter tamam, eliyle hafifçe itiyordu.
    elifin gerçekten salak olduğunu düşünmeye başlamıştım. bunu yüzde yüz doğru olduğuna başka bir olayla daha şahit olmuştum. başta bahsetmiştim alinin kankası kaan'dan. ali ve kaan hep yan yana olan sınıfta sözü geçen çocuklardı. kaan daha uysal ve insancıldı. ancak sonuçta alinin arkadaşıydı. ne kadar iyi olabilirdi ki? bir aralar sınıfta kaan ve elifin çok samimi olduklarını gördük. başta anlamadık ama ilerleyen süreçte el ele oturmaya falan başladılar. tabi bu durum alinin umurunda bile değil. belki o süreçte hala gibişiyorlardı. olayı anlamamız biraz geç oldu ama yine şok etti. bu kaan bini elife yaklaşıyor. seni seviyorum, aliyle yaşadıkların umurumda değil ayağına kızı kandırıyor. ya da elif büyük yarak hastası olduğu için kendi kanıyor. tahmin ettiğiniz gibi kaan da elifi gibiyor. hem de bir kaç kez. elif başta hiç o topa girmiyor ama kaan son hamlesini yapıyor. ben alinin telefonunun şifresini biliyorum videoları silebilirim ama bu durum benim en yakın arkadaşımla aramı bozacak. bunu göze almalı mıyım? tabi ki videolar silinmiyor. elif kaanın da altına yattıktan sonra aynı dedikodular, kaanın olanları herkese anlatması gibi olaylar tekrar yaşanıyor. kaanla ali daha da yakın arkadaş oluyor. birde bir dedikodu daha ekleniyor. kaanın ben tutamadım içine boşaldım demesi sonucu elif hamile mi? cevap hamile değil merak etmeyin.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +3
      Panpa elife acıdım amk
      ···
    2. 2.
      +7 -1
      Sebepsizce kalktı
      ···
   tümünü göster