/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 176.
    +54 -1
    bir önceki arkadaşın trollemesinden sonra nasıl ciddi olabilirim bilmiyorum ama devam edeyim.

    babam neden bilmiyorum. komşu illerden birinde hapse gönderilmişti. o şehirde dayım yaşıyordu. görüşlerden 2 gün önce onun evine gidip görüşten bir gün sonra dönüyorduk. başka şehirde olduğu için başta işe bakacak avukat bulamadık. bulduklarımız ya çok para istedi ya da git gel yapamam dedi. bu durum çevremizdeki insanların gerçek yüzünü görmemi de sağladı. babamın bir tane bile iş arkadaşı aramadı. yolda karşılaştıklarımız yemin ederim selam vermiyordu. selam verende meraktan veriyordu. bir şeyler öğrenmek için. babamın bir iş arkadaşı ki bu adamla samimiydi. açık açık bize dedi ki sizin yüzünüzden bizde kendimizi yakamayız. telefonlarınız falan dinleniyorsa sizinle bağlantımız olsun istemiyoruz. sanki adamdan bizim için ölmesini isteyeceğiz. altı üstü diyeceği nasılsınız? o an annemin suratını görmeniz lazım. zaten laf sokan, cazgır biri değil, direk gözleri doldu. birde tülbentinin köşesiyle sildi. tüm çarşının ortasında. adamda hemen neyse iyi günler dedi gitti.ama o günden almam gereken dersi almıştım ben.
    büyük abim görüşlere 3 haftada bir falan gidiyordu. çünkü işini bırakamazdı. her hafta görüşe giden annem ve benim bir büyüğümdü. şehir dışında okuyan zaten memlekette değil. haftada 3 gün ben ve büyük abim(nişanlı olan) evde kalıyoruz. hatta bende uyanınca onun dükkana falan gidiyorum. dükkana yeni bilgisayar alınmış çünkü. internet bile var. abim olmadığı zamanlarda ferre falan arıyorum. aptal aptal siteler çıkıyor. bir türlü düzgün site bulamıyorum. tam buldum diyorum tıklayınca başka siteye atıyor. oradan reklama geçiyor. bilgisayar virüs kapacak diye korkuyorum. gerçi virüs ne onu da bilmiyorum ya.

    bir gün oks sonuçları açıklandıktan sonra dershanede rehberlik hocası çağırıyor gidiyorum. gideceğimden abimin de haberi var. yani hocayla görüşmem maksimum ne kadar sürebilir 40 dakika. eve varıyorum anahtarı kapıya takıyorum. kilitli değil. halbuki giderken kilitlemiştim. içeri giriyorum. normalde abimin dükkanda olması gereken saat. ama girince masada müstakbel yengemin bana ve abime annem yokken yemek getirdiği saklama kabını buluyorum. ev 2 katlı ilk katta mutfak, salon,bir tuvalet var üstte üç oda. merdivenlerden yukarı çıkarken abimle yengemin sesini duyuyorum ama hiç o manzarayı göreceğimi tahmin etmiyorum. annemle babamın odasında abim yengeme arkadan sarılmış kız bıraksana falan diyor. abim niye nişanlım değil misin diyor. o da yok olmaz düğünde ertelendi. baban çıkana kadar yapamam diyor. o an toplansınlar diye ses çıkarmak istiyorum ama kesin abim ağzıma sıçar. hemde hiç suçum yokken. pusuyorum merdivene izliyorum. konuşmalar devam ediyor. abim sanki ilk yapışımız kızım diyor. ben ohaaaa hani dindardı bu kız? diyorum içimden. yengem kararlı, olmaz artık işler netleşince diyor. o an abimin tepkileri ileride daha çok karşılaşacağım ve benimde kullanacağım klagib bir erkek özelliğini gösteriyor bana. bu özellik aslında kızları elde etmede kullanılan bir silah. abim bir anda maço tavırlara bürünüyor ki zaten normalde de ağır abi modunda. başlıyor konuşmaya sen erkeğine güvenmiyor musun? sen benim kadınım olmadın mı? ne demek karşı gelmek? nereden buluyorsun bu cesareti? baban seni bana gibmem için verdi(nasıl laf amk bu) tabi bu arada boş durmuyor el habire etek altında, memelerde. yengem zaten bırak demeyi kesti. ahhhh, ıhhhh diye nefes sesi geliyor. bildiğiniz her şeyi izliyorum. hayatımda ilk defa ekrandan başka yerde ciks olayına şahit oluyorum. abim yengemi baya yalıyor. kadın çırılçıplak yatakta sırt üstü uzanmış. abimde pantolon var sadece. sonra o da soyunuyor. hatta yengem sakso çekiyor. abim kafasına bastırıyor sakso çekerken. sonra inletiyor işte. bildiğiniz gibi olay toplamda yarım saat falan sürüyor. iş bittince yatağa uzanıyorlar. diyorum ki gitme zamanım geldi. zaten yengem toparlanıyor ben artık eve gideyim geç kaldım diyor. ben sessizce anahtarımı alıp gidiyorum. bir yandan da kafamda alinin elifi gibmesiyle karşılaştırıyorum. elif daha çok çığlık atıyordu. belki acı çektiği içindir diye geçiriyorum aklımdan sonra kafamda kameraya bakıp gülmeleri, inlemeleri geliyor amk huursunun. abim net daha profesyonel aliden. her hareketinden belli zaten. yine aklıma geliyor ali orada 8.sınıftaydı. olayı uzaktan izleyince abimin aletini aliyle karşılaştıramıyorum. ama büyük ihtimalle alinin ki daha büyüktü. yengemin sırt üstü uzanıp bacaklarını açtığı görüntüsü ve domalmışken sallanan memeleri ise hala aklımda ve gidecek gibi durmuyor.

    izlediklerim zaten aklıma kazınıyor her anıyla. aksi mümkün mü? bence değil.
    abimin özel anlarını izlemem çok net ayıp ve hata ama o yaşta ergen olan ve cinsellik hakkında hep arayış içinde olan bir çocuk için bence o da normal.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +6
      dizi izler gibi okuyorum amk devam
      ···
   tümünü göster