/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 251.
    +43 -2
    o yaz boyunca sürekli abimin dükkanına gittim. hem evde annemler yokken yalnız kalmamak hem de ferre izlemek için. bir gün yine dükkana gittim. baktım kapı kilitli açtım anahtarla girdim içeri. tam aradığım fırsattı bu. oturdum bilgisayara. önceden düzgün ferre sitesi bulamazken şimdi arkadaşımdan öğrenmiştim bir tane. xnxx.com o mavi arka planı adeta beni büyülüyordu. bir açıyorum bilgisayarı bir o ferredan bir bu ferreya. yan yana sekme açmaktan bilgisayar takılıyordu, direk kasada olan açma tuşundan açıp kapıyordum. 31 çekmeyi deniyordum ama niyeyse sadece biraz ıslaklık oluyordu ucunda, bir türlü sonuca erişemiyordum. aklıma ali ve kaanın önümüzde attırması geliyordu. bende niye olmuyor diye düşünüyordum. şimdi bana ne takıntılı bir manyaksın amk. diyenler olacaktır. haklılar da ama o iş öyle değil. o yaşlarınızı düşünün sizde de yaşıtlarınızda gerçekleşen ama sizde gerçekleşmeyen şeylere karşı hassaslaşma olmuştur. zaten ben sürekli bunları düşünen biri değilim ama cinsellik söz konusu olduğunda aklıma geliyordu ve o zamanalar hayatımda olan şeyler bence görmezden gelinecek şeylerde değildi. hoşlandığım kızın başına gelenler, benim yaptıklarım, nefretin altına gizlenmiş neden ali gibi değilim ben takıntısı?
    şuan düşünüyorum da ali aslında benim hayatımda bir sembol. ali aslında kaan, aslında büyük abim, aslında güçlü ve baskın olarak bildiğim kızları elde eden herkes. onlar sadece daha çok gözümün önündeydi hepsi bu. bu arada ali sembolüyle eşleştirdiğim herkes niyeyse bir taka derman olmamış parazitler. herhalde hayatın kuralı bu sende ne ekgibse ona özeniyorsun, özendiğinin kim olduğuna bakmadan. bir huur mutlu bir aile annesine özenirken, o anne huurnun renkli ciks hayatına özenebilir.
    dükkanda o gün bir ferre izliyordum. masaj ferresi. real amateur'dan sonra niyeyse en sevdiğim kategori bu. ya kadın erkeğe ya erkek kadına masaj yapıyor, yağlıyor. kadın adamın üstünde çırılçıplak kayıyor. vajinanın dudaklarıyla üstünde git gel yapıyor. bende bu tip pornlardan biri olan meşhur pembe masaj odalı olanlar varya gizli kamera gibi tepeden izliyorsun. o ferrelardan birini izliyorum. çok güzel çünkü hem masaj ferresi hem de gizli kamera gibi ya real amateur hissi veriyor. adam uzanıyor kadın masaja başlıyor arada havlunun altından adamın gibine, taşağına dokunuyor. her yerini yağlıyor. bacaklarını, göğüsünü, sırtını... tabi ben bu anlarda kendimden geçiyorum. hiç ileri sarmadan izliyorum. bu aşamlardan sonra havluyu atıyor ve saksoya başlıyor. o anda arkadan bir ses duyuyorum. arkamı dönüyorum. abim amk.
    ben zaten sesi duyunca direk dönen sandalye var ya onunla arkaya dönüyorum. abimle gözgöze geliyoruz o elleri havada telaşlanma,dur, korkma der gibi. ben hemen pantolonu yukarı çekiyorum ama herşeyi görüyor. ben kekeliyorum. ne dicem amk. herşey ortada zaten. hemen cümleye giriyor. korkma aslanım. tamam. olur böyle şeyler. normal. ben tabi kıpkırmızıdan da kırmızı. vücudum buz gibi ama terliyorum. aşağı depoya iniyor. inerken diyor ki sen işini bitir sonra yanıma gel. ben arkadan titreyen bir sesle ne işi yaaa gibi saçma bir laf ediyorum. hemen göz atma geçmişini silip iniyorum.
    suratında güleç bir ifade var. ensemi tutuyor. erkek mi oldu lan sen? çekinme olur böyle şeyler. ben seni görmeden aşağı inecektim ama sesi duydun diyor. başlıyor tavsiye vermeye. çok çekme haftada en çok 3. boyun kısa kalır bak. çekerken çok uzatma geç boşalma olur çok erkende boşalma erken boşalma olur. ben ne diyeceğimi bilemiyorum susuyorum. sonra diyor ki sen çekmek istediğinde ofise gir kapıyı kapat ben anlarım zaten merak etme kimse rahatsız etmez. sonra diyor ki işi ilerlettiğinde bana haber ver. sevgili falan yaptığında yani bir işe kalkışmadan söyle bana çekinme. bir hata falan yaparsın. bilgim olsun. liseye geçiyorsun artık koca adamsın olacak böyle şeyler.
    o gün bir kaç sonuç çıkarıyorum bu olaydan.
    hayatımda bana hiç nasihat vermemiş muhabbetimin kısıtlı olduğu abim benimle cinsellik hakkında konuşuyor ve ilerleyen zamanlarda da konuşmamı istiyor. laflarından çıkardığım sonuca göre lisede gibişmem olasılıklar dahilinde. o gün inanılmaz utanıyorum çok tasvir etmeme gerek yok zaten aranızda başına gelenler olmuştur. bir yandan da acayip sinirleniyorum. her ne kadar abim de olsa böyle birinden nasihat almak zor geliyor. böyle birinden kastım. ilişkimizin sınırlı olduğu. aramızdaki soğuk duvarlar kalksın istemiyorum. bir de içimden hayıflanıyorum. keşke bende onu nişanlısını giberken bassaydım. sonrada deseydim ki. koca adamsın koca kadınsın utanmayın olur böyle şeyler. böyle bir şey yapsam kesin dayak yerdim ama düşünüce iyi geliyor.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +5
      Hahahaahahahhahaha oç güzelmiş
      ···
    2. 2.
      +2
      Sesli güldüm bin
      ···
    3. 3.
      +2
      Hadi devam seri seri
      ···
    4. 4.
      +2
      Son cümlelere güldüm aq ahahah
      ···
    5. 5.
      +2
      Sonunda güldürdün hosuma gitti
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster