/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 301.
    +32 -1
    o yaz anılarımın çoğu abimle oldu. bir insanla 6 ay boyunca evde yalnız kalınca senden baya bir büyük, pek iletişimin olmayan abin bile olsa aradaki duvar az da olsa inceliyor. yine bir gün annemle benim bir büyüğüm olan abim görüşe gitmişler. ben büyük abimle kalmışım. aramızda kurallar falan oluştu artık. akşam yemek yiyoruz. sofrayı ben topluyorum bulaşık makinesine falan diziyorum. o yemeği hazırlıyor. genelde arkadaşlarıyla dışarı çıkardı ve baya geç gelirdi. o zamanlarda ben otomatik olarak kapıyı alttan bir tane kilitleyip anahtarı çekiyordum dışarıda kalmasın diye. sabah dükkana gittiğimde depoyu ben süpürüyordum falan. böyle bir kurallar bütünü oluştu. haliyle iletişimimiz çok az da olsa arttı.
    bir gün dükkanda otururken daha önce de bahsetmiştim abimi dükkanda tartışırken gördüğüm kız geliyor. abim hemen ayağa kalkıyor. kızda beni görünce bir duraksıyor ama hala bir hiddetli. abim gel ofise orada konuşalım diyor. ben oradayım diye. kız bana bakıp ofise giriyor. içerden konuşma sesleri geliyor. ses arada yükseliyor ama duyamıyorum. 5 dakika sonra çıkıyorlar abim kızı kolundan tutmuş sonra hadi sonra konuşuruz diyor.
    akşam oluyor eve gidiyoruz. tam sofraya oturuyoruz. kapı çalıyor. gelen bu kız. galiba konuşmak için gelmiş. abim yine bana bakıyor ama sinirden dişlerini sıkmış. kız içeri giriyor. klagib kız lafları. ne zaman konuşmayı düşünüyorsun benimle? gibi laflar ediyor. çocuğun önünde konuşmayalım gel diyor. kızda direk mutfak kısmına yöneliyor. abim hemen atlıyor orası kirli biraz üste çık diyor. kız yukarı çıkıyor. ben geliyorum diyor abim. kız çıkınca bana diyor ki ,emredici bir tavırla, al anahtarını xx abinin dükkana git deki abim kaput istiyor. al kurcalamadan getir. o an kaput ne bilmiyorum ama görünce direk tanıyorum. prezervatif amk . o kadar ferre izliyoruz. bu da bilmiyorum sanıyor. neyse xx abi suratında boş insan sırıtışı kafasını sağa sola sallayarak vayyyy, eeeee, yeki yeki sesler çıkarıyor. birde bu boş insanlar neden cinsellikle ilgili bir şey duyduklarında bu kadar seviniyorlar anlamıyorum. sanki kendi gibişiyor. yani biraz özel kalsa daha iyi değil mi? onlar için değil amk. adamlar diyorum ya boş insan. ne anlatacak kuantum fiziği hakkında yazdığım makale 200 atıf aldı mı? dicek. onlarda bunula kendi aralarında üstünlük sağlıyor. zaten bunun bir örneğide ali ve kaandı. bir insan koynuna giren kadının özel anlarını niye başkalarına anlatır amk.
    alıyorum kaputu gidiyorum eve birazda inceliyorum ama kutuyu açmıyorum. eve girdikten sonra üst kata çıkıyorum. bakıyorum benim oda, büyük abimin kendi odası boş. annemlerin odasının kapı aralık zaten ses geliyor içeriden. babam hapiste annem babamı görebilmek için başka şehre gitmiş. bu mal annemle babamın yatağında oynaşıyor. hemde bu 2 oldu. kapının arkasında bağırıyorum abi diye aradan bakıyor. don var üstünde alıyor elimden. tamam sen git yemek ye diyor. başta iniyorum ama sonra sessiz sessiz çıkıp dinliyorum. bende tam röntkenciymişim. sesleri dinliyorum biraz gayet net geliyor. bildiğiniz gibiş işte. anahtar deliğinden bakıyorum. abim kadının üstünde sadece abimin zütünü ve kadının bacaklarını görüyorum. sıkılıp aşağı iniyorum. bir süre sonra iniyorlar kız gayet mutlu abime sarılıyor giderken abimde öpüp gönderiyor ama öperken bile böyle bir üstünlük çabaları. tek elle dirsekten boynunu tutup göğüsüne bastırma, şimdi sahiplenen erkek tutuşu diyorlar, niyeyse o an beni tahrik ediyor. yani bir kadına hükmetmek. sahip olmak. feministler kızacak ama o yaşta bende bile öyle bir istek uyanıyor. belki kadınlarda da aynı duygu vardır. bir erkeğe sahip olmaktan alınan haz. bazıları kadınlar ait olmayı seviyor demekte ama bilemiyorum. abim kızı gönderirken önce sağa sola bakıyor tanıdık biri var mı? diye.
    sonra hiçbir şey olmamış gibi sofraya oturuyor. sen yedin mi? diye soruyor. tam arsız amk. galiba benim suratta ki şaşkınlıktan dolayı konuşmaya başlıyor. geçen gün demiştim ya (beni yakaladığında) normal şeyler bunlar, erkeklik hali, büyüyünce anlarsın, sende bu yolların başındasın.
    bugünkü düşüncem adam altı üstü gibişti seviyesinde. ama o anki düşüncem öyle değil çünkü senden o kadar yaş küçük kardeşini kondom almaya gönderip sevgilini giben nişanlı bir adamsan, yani bir kadına evlenme vaadi vermişsen, birde kızı bu vaadi kullanarak koynuna almışsan sadece onunla yapmalısın bunu hemde kendi evinde. ya da yalnız ortamda. başkalarının gözüne sokma yani hele ergen kardeşine.
    o günkü olayda yaptığım eşleştirmede abim=ali, elif= yengem mi? yoksa abimin gibtiği o kız mı? onu anlamıyorum işte.

    not: gençler gece bir part daha gelebilir ama kesin değil. uyumadan önce bakarsınız.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +3
      Yaşasın oleyy bee
      ···
    2. 2.
      +1
      Ulan hadi yeni part at
      ···
    3. 3.
      +1
      Tam benim kafada adamsın hocam. Heyecanla bekliyorum yeni partları...
      ···
    4. 4.
      +1
      Hadi puşt kaç gün oldu
      ···
    5. 5.
      +1
      Hadi len yarrrra
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster