/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 576.
    +25 -1
    bu olay yaşandıktan bir hafta sonra, yine bir salı günü hocanın odasına gittim. aynı şekilde muhabbet döndü. bir hafta sonraki sınava hazır olup olmadığımı sordu. ben de klagib öğrenci cevapları verdim. konuşmanın sonunda istersen hafta sonu bana gel ders çalışırız. ekgiblerin nerede ona bakarız, sen zaten yurtta kalıyorsun. kütüphane de bu dönemde çok kalabalıktır dedi. ben başta yok zahmet etmeyin falan dedim fakat daha sonra kabul ettim.
    bu arada o yıl içinde kendimden bahsetmem gerekirse. karakter olarak daha önce saydığım 4 maddeyi harfiyen uyguluyorum ama kimseyi kıran, üzen bir yapım yok. yani beni tanıyan herkes şöyle tanımlıyor. fazla geveze, çok komik, girişken ama çok iyi çocuk. anlaşamayacağı insan yok, dersleri de iyi. ancak içten içe hala bir ezik tarafım olduğunu biliyorum. bazen arkadaşlarla bir kafeye girince fark ediyorum bu tarafımı. 18 yaşına kadar izole ve görece ekonomik yönden yetersiz hayat yaşamamdan kaynaklanıyor bu durum. kafeye girince önce arkadaşlarımın sipariş vermesini bekliyorum, çünkü onların siparişine göre kendi siparişimi veriyorum. menülerde fiyat yazmadığı zamanlar hesap gelince hafif bir geriliyorum aslında altı üstü kahve içmiş olmama rağmen. avm\'lere gidince onların şu markaya da bakalım diye oradan oraya gitmeleri benimse o zamanlara kadar lc waikiki\'yi bile lüks sanmam. ankarada tek başıma, daha önce gitmediğim bir yere gitmem gerektiğinde gerilmem. ya yanlış otobüsse ya durmazsa... galiba bunların hepsi geçmişteki özgüvensiz sira sayi sifatinin mirası.
    bedensel olarak ise eskiye göre daha iyiyim. hafif kilolu çocuk gitmiş ancak yerine gelen zayıf çocuğun vücudunun biraz şekle girmesi lazım. omuzlar kıça oranla biraz dar. yogayla hafif hafif değişimler başlamış ama dışarıdan gören biri bunu daha fark edecek kadar değil. surat olarak hala babyface denen kişiyim. kızlar beni tatlı ve yakışıklı olarak tanımlıyor. surtatta sakallar favorinin alt kısımlarında çıkmaya başlamış ama 18 yaşında bir yeni yetme olduğum bariz belli. göğüste kıl neredeyse hiç yok. onun dışında bacaklarda kollarda var. boyum ise 185. bir başka kompleks konum olan aletim ise 13-14 cm falan. bu gün bile o zamanki halinden 1-1,5 cm uzundur.

    hocanın dediği gibi cumartesi günü evine gidiyorum zaten aynı serviste olduğum için neresi olduğunu da biliyordum. eve girdikten sonra çalışmaya başlıyoruz. gramer, wrting,speaking en son da listening yapacağız. bana bir site tavsiye ediyor. hem listening yaparsın hem ders dinlersin diye. siteyi açıyor. engvid.com diye bir site. amerikalı hocalar falan ders anlatıyor. orada bir hoca var ronnie. bunun bir videosunu açıyor. açarken de hem listening yaparız hem sokak dili öğrenirsin diyor. video da ingilizcede küfür demek olan \'slang\' ler anlatılıyor. video gerçekten anlaşılır. anlatan kadın harbiden çok sempatik ama hoca neden bu videoyu açtı?
    video boyunca küfür öğreniyoruz. hoca izlerken kahkaha falan atıyor. bende zoraki gülüyorum ama çok utanmış durumdayım. geçen cümleler pussy, dick... diye gidiyor. arada bana dönüp soruyor. bu cümle için yaptığı tanımı anladın mı? evet deyip geçiştiriyorum.
    videoda kadın bu kez \'jerk off\' bu cümleyi tanımlıyor ve tahtaya yarak falan çizmiş çizdiği yarağın taşaklarına kıllar var. benim yanımda hocam dediğim şahıs. videoyu durdurdu yine anladın mı dedi? ben yok dedim. biraz geri sardı. tekrar dinletti. sonra erkeklerin kendini tatmin etmek için yaptığı bir eylem dedi. benim yüz ifadem dondu herhalde. lafa girdi. ben biraz ilgi çekici bir konu olsun diye bu videoyu açtım, istersen kapatabilirim diye ekledi. ben yok. biraz utandım dedim. o da ne utanması ya 18 yaşındasın. bunlar hayatın içinde artık olağan şeyler. ingilterede 12-13 yaşında çocuklar bunları gayet rahat büyüklerle konuşuyorlar. çocuklar bunları tabu olarak görüp öyle büyümüyor. zamanı gelince gerçekleşecek bir şey olarak görüyorlar. senin yaşındaki biri ailesiyle, öğretmeniyle, arkadaşlarıyla bu konuları rahatça konuşabilir. kız erkek fark etmeden. bizde ise lafı açılınca bile yanaklar kızarır. bu konuda espri yapılsa yanlış anlaşılabilir... diye bir nutuk çekiyor ama ben bu sıralarda evet, haklısınız diye kafa sallıyor hak veriyorum arada yorum yapıyorum. sonra bana diyor ki şimdi ben sana ciks hayatını sorsam utanırsın haklı olarak bana da okuldan hocam sorsa utanırdım. ama aslında yemek yemek gibi bir şey. konu gerçekten çok uzuyor. hem geriliyorum hem sıkılıyorum hem utanıyorum. çünkü ortam iyice cıvıdı. kız arkadaşım olup olmadığını soruyor. yok deyince o zaman ciks yaptığın biride yok deyip aklınca ortamı yumuşatıyor.
    bu muhabbetlerden sonra ders bitiyor ben artık gideyim diyorum. o bana istersen burada kal yarında çalışırız deyince bende uyanan şüphenin doğruluğundan emin oluyorum. bir yandan kafamdan kalsam mı? diye geçiriyorum. bir yandan ben kim bu karı kim modundayım. ben 18 o 27 yaşında. bir an düşünüyorum kalsam ne olur? ne kaybederim? hep bunu hayal etmedim mi? ama benden büyük? diye düşünürken merak ağır basıyor .. ben rahatsız etmeyeyim diyorum o yok olur mu boş oda da var diyor ama ısrarlı bir şekilde. ben de kabul ediyorum ama inanılmaz gerginim. galiba o da benim niyeti bozduğumu anlıyor.
    ilerleyen saatlerde hiç ders çalışmıyoruz. televizyon izliyoruz. televizyon izlerken bana temas eden hep o. benim içimde hala ya yanlış anladıysam şüphesi hakim. bir süre sonra elini kucağıma koyuyor. daha sonra bacağıma. aklıma eceye yaptıklarım geliyor amk. bende elini bacağına koyuyorum o anda bana soruyor daha önce yaptın mı?
    o an neden bilmiyorum ağzımdan evet çıkıyor. öpmek için hamle yapıyor. itiraf ediyorum o anlarda bende bir iğrenme oluşuyor. onun öğretmenim olduğunu bilmem, benden büyük olması. tişörtümü kendisi çıkarıyor eli göğsümde geziyor. öpüşürken tükürüğüm akıyor. ben de hiç ona karşı bir hamle yok. o anlarda korku, heyecan, şehvet, iğrenme duygularını aynı anda yaşıyorum. kendi tişörtünü çıkarıyor ve hiç beklemeden sutyen de çıkıyor. ben artık olayın iyice içindeyim diye düşünüyorum memelerine dokunuyorum ama çok naif bir dokunma çünkü o anlarda o daha baskın. benim memelerimi ve etrafını yalıyor. göbek deliğine iniyor. büyük ihtimalle kalbimin çarpıntısını duyuyor o sıralarda. kemeri açıyor. ben de kıçımı hafif kaldırıp pantolonu aşağı indirirken o baksırı da çekiyor aşağı. o an fark ediyorum benim alet tam kalkık değil.
    hemen ardından o da soyunuyor. o an kendimi uyuşuk hissediyorum. atağa geçsem mi? bende yalasam mı? ama iğrenç. hayalim bu değildi? o anlarda eli benim aletimde ben nefes nefese. sonra aletime tükürüyor. 31 çekmeye başlıyor ama kısa bir süre sonra orala başlıyor. büyük ihtimalle benim ilk kez yaptığımın farkında. ben arada memeleri, vajinasını ellesem de kontrol tamamen onda. belli bir süre sonra iğrenme duygusu da geçiyor. o gün beni hep o yönetiyor. ben koltukta yarı yatık şekildeyken ilk kez içine giriyorum. boşalana kadar o pozisyonda kalıyoruz. ne kadar sürdüğünü hatırlamıyorum bile. ama içine boşalıyorum. içine boşalınca, spermlerin tekrar dışarı akması niyeyse beni inanılmaz tahrik ediyor. bir yandan da içine boşaldığım için korkuyorum.

    o gece bir kez daha yapıyoruz. ilkine göre tabi ki daha iyi oluyor ama hala yaşananların şoku ve korkusu üzerimde var. bu kez daha uzun sürüyor ve o gece ilk kez bir kadınla aynı yatakta yatıyorum ama sabah gün aydınlanana kadar gözüme uyku girmiyor.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +4
      Karı ne azmış lan ben olsam direk kaçardım korkudan
      ···
   tümünü göster