/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 776.
    +21 -1
    saat sabah altıya yaklaşırken çalıştığım otele geldim. direk duş aldım. yatağa uzandım. o anda tüm vücudumu uyuşmuş hissettim. odadaki diğer kişilerin kalkmasını bekledim. onlar kalkıp mutfağa gidince bavulumu toplayıp dolaba koydum. yalandan 1 saat çalışıyormuş gibi göründüm. daha sonra patronun yanına çıktım. verdiği tatil için teşekkür ettim. o da sanki lütfediyormuş gibi tepeden tepeden cevap verdi amk malı. konuşmama devam ettim, hiç paramın kalmadığını, ailemden de isteyemediğimi, zaten 22 gün çalıştığımı maaşımı bu aylık 8 gün erken almayı rica ettim. yine salak salak konuştu. tamam vereyim ama diğerlerine söyleme. git finansmana versinler. gittim finansmana 500 tl\\\\\\\'mi aldım. odama gittim bavulumu aldığım gibi taksiye binip yeni çalışacağım mekana gittim. oradan bir taksiyle beni yeni evime yolladılar.
    eve kendi anahtarımla girdim. salonda galiba mekanın bodyguardı uyuyordu. bavulumu sessizce taşıyıp odama çıktım. kendi odama girdim yeni oda arkadaşım da uyuyordu. hemde çıplak. uyandırmak için bavulu biraz hızlı yere koydum. uyanmadı. biraz yerde sürükledim uyanmadı aq. odada çıplak bir adam uyurken ben nasıl rahatça uyuyabilirim? hem belki o da uyanınca rahatsız olacak. köşede duran çarşafı üstüne örttüm. yine uyanmadı ama en azından çıplak değildi. bende vurdum kafayı uyudum.
    uyandığımda saat öğlen ikiyi geçiyordu. odada yalnızdım. yüzümü yıkadım aşağı indim. herkes uyanıktı. bodguardlardan biri bana günaydın kardeşim benim adım... kalvaltı için uyandırmak istemedik yorgunsundur. dolapta var bir şeyler keyfine bak dedi. bu sıcak yaklaşım iyi gelmişti. salonda ondan başka bir kız vardı. kız dün gece direkte dans edenlerden biriydi. onunla da tanıştık. ukraynalıymış. oda arkadaşım da oradaydı çıplak olmasa da tanıdım. o da türkmüş. bir tane de zenci bir çocuk vardı onu da hatırlıyorum oda direkte dans ediyordu. gineliymiş.
    mutfağa bir şeyler yemeye gittim. buzdolabını bir açtım. resmen yok yok. sonuna kadar dolu. adamların kendi paralarıyla aldıkları düşündüğüm için gidip sordum yiyebilir miyim diye. bodyguard olan evin alışverişini ben yapıyorum. patron karşılıyor zaten istediğini yiyebilirsin dedi. bende yedim. ben yerken oda arkadaşım geldi onunla muhabbet ettik. çocuk 28 yaşındaymış. uzun süredir dansçılık yapıyormuş. en rahat ettiği yer burası olmuş. çocuk daha sonra hayatını anlatmaya başladı. adam tam bir bahtsız aq. bir insanın hayatı bu kadar taktan olur. babasını hiç görmemiş, annesiyle o çok fakir büyümüş. annesinden gizli bu işte çalışıp annesine para göndermiş annesi 1 yıl öncemi ne ölmüş. hiç akrabası ve arkadaşı yokmuş. muhabetten sonra aşağı spora indi. bende yoga yapmak için dans odasına indim. bodguardla, oda arkadaşım, doğru düzgün ağırlık kaldırsana diye dalga geçtiler. odaya girdiğimde ukraynalı oradaydı. üzerinde kısacık bir şort ve sporcu atleti vardı. çok mesafeli bir görüntüsü olduğu için ona burada yoga yapabilir miyim diye sordum anlamadı. ingilizce söyledim anladı. ben oturdum yere klagib esneme hareketlerimi yaptım. o da bir direkte bir yerde çalışıyordu. ben ortamda kız var diye bütün hünerlerimi gösterme gereği duydum. iki elim üzerinde kalkıp şınav yaptım falan. o benden önce bitirdi. giderken bir şey demedi.
    evdekiler bugün de çalışacaktı ama ben yarın başlayacaktım. tüm gün evin tadını çıkardım. akşam herkes gittikten sonra evdeki tüm odaları karıştırdım. evde uyuşturucu falan vardır. polis basar hiç tak yoluna gitmeyelim. bütün odalara baktım. tek ilgi çekici şey kızların enteresan iç çamaşırlarıydı. bir kaç tanesini kokladım. şuan bunu yazarken gülüyorum ama böyle bir durumda niyeyse direk koklamak istiyor insan böyle bir refleks gibi.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      Devam et çünkü çok oyaladın bro
      ···
   tümünü göster