/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 801.
    +30 -1
    bir sonraki gün sabah erkenden kalktım. yine aynı rutin yaşandı. akşam çalışmaya başlayacaktım. kendimi hevesli hissediyordum. saat 11 buçuk gibi o gün dans edecek olanlar olarak evden çıktık. vardığımıza herkes aynı tarafa yöneldi. bende onları takip ettim. mekanın alt katında bir odaya girdik. odada pencere yok. duvarlar boyalı ama baya kirli. bir kaç masa ve sandalye var. kız erkek hepimiz oraya girdik. herkes soyunmaya başladı. ama kimse kimsenin umurunda bile değil. ben zaten evde giyinip geldiğim için soyunmuyorum haliyle. onları da izliyor gibi görünmek istemiyorum ama bakmamakta mümkün değil. evde tanıştıklarım, ilk kez o an gördüklerim hepsi çıplak. kızlar bacaklarına nemlendirici sürüyor. erkekler de aynı şekilde vücutlarına bir şey sürüyor. o arada bodyguard girdi odaya bana dedi ki sana kıyafet verildi mi? bende yok verilmedi ben zaten direkte dans etmeyeceğim geçen günkü gibi ortada milleti coşturacakmışım dedim. biliyorum yinede kıyafet verilsin dedi. bana siyah bir şort, siyah v yaka bir tişört getirdi ama tişört transparan gibi yani içimi gösteriyor. birde baksır verdi ama kumaşı böyle mayo kumaşı gibi kaygan, üstüme tam oturan bir şey ve kırmızı. ayağımda da kendi spor ayakkabım kalmıştı. herkes giyindi son rötuşları yaparken ben soyunmak zorunda kaldım. dediklerini giydikten sonra bodyguard bana sen çık yavaş yavaş ilerleyen saatlerde coşarsın dedi. çıktım etrafı kesmeye başladım ama o günkü kadar istekli olamıyorum çünkü gerginim. benden bir beklenti vardı. saat 12 buçuk gibi mekan doluyor, insanlar içiyor. dansçılar yerlerini almış. müzik coşuyor. ben arada etrafta tanıdık var mı diye bakıyorum ama zaten tek tanıdık bana işi ayarlayan arkadaşımdı onunda izni haftada bir gün. yani rahat olabilirim. yavaş yavaş ortaya çıkıyorum. şarkıya uyum sağlamaya çalışıyorum. tek gördüğüm kızlara yaklaşıp onlarla dans ediyorum gülüyorlar. insanlar içtikçe dahada ortam kıvama geliyor ama sanki xx bey bana bakıyormuş gibi gerginim. hareketli bir müzik çalınca kollarımın üzerinde yürümeye çalışıyorum millet oooOOOOOO falan diyor ama tekrar ayaklarımın üzerine çıkınca o beklentiyi tamamlayamıyorum. barmene diyorum ki ben geçen gün kırmızı bir kokteyl gibi bir şey içmiştim tadı güzeldi. tatlı gibiydi ondan versene. adam gülüyor. ben sana başka bir şey vereyim onu iç. onu içtikten sonra kafam biraz iyi oluyor ama hala her şeyin farkındayım. ortaya çıkıyorum tekrar dans etmeye başlıyorum. bu kez daha iyi dünkü gibi bir enerji yakalıyorum. oradan kaptırıp gidince yine geçen günkü gibi sahneler yaşanıyor. ortada kuduruyorum. millet alkışlıyor bağırıyor. önce tişört çıkıyor. ben çıkarınca başkaları da çıkarıyor. cebimde hiç bir şey yok rahatça pantolonu çıkarıyorum. çıkarınca inanılmaz bir çığlık kopuyor. kendime bakıyorum üzerimde direkte dans eden erkeklerin üzerindeki donun daha dikkat çekeni kırmızısı. bir tuhaf hissediyorum. geçen günkü her şeyi ben istedim ve yaptım ama bu gün?
    fazla takmadan devam ediyorum. kızlar boynuma sarılıp dans ediyor. kıçını gibime sürtenler var. zütümü elleyip, sıkanların , şaplak atanların haddi hesabı olmuyor dakikalar geçtikçe. yine gibimi avuçlayanlar açıp bakanlar... bu kez bunları yapan erkekleri itemiyorum da. her ne kadar tuhaf bir duygu durumda olsam da yine çok şehvetli hissediyorum aynı zamanda suçlu, göz göre göre hata yapan biri gibi. aletim o anlarda tabi ki dimdik. zaten baya da belli oluyor. aklıma alinin elifi nasıl gibtiğini tüm herkesin içinde gülerek anlattığı anlarda dimdik olan gibim geliyor.o zamanda aynı duyguyu yaşamıştım. suçlu hissederken şehvet duymak... orada turist bir kız bana sağlam takıyor. hep yanımda birbirimize sürtünme, elleşme inanılmaz oluyor. ortam zaten tam kıvamında etrafımda çember oluşturmuş insanlarda artık iyice kudurdu. benim gibi soyunup donla kalan erkekler kızlar var. yani ben görevimi tamamladım. tüm ilgimi o kıza veriyorum. kız çok güzel zaten. yorgunum ama biraz dinlensem giberim. kızın elinden tutup köşeye gidiyorum. orada daha hafif dans ediyoruz. aklıma tuvalet geliyor. orada hallederim diye düşünüyorum. sonra neye çekiniyorum amk diye bir aydınlanma geliyor. kızı elinden tutup çekiyorum. tanıdığım bodyguard\\\'lardan birinin yanına gidip açık açık diyorum. şu işi nerede hallederim. adam bana üst katta odalar var birine gir ama üçten önce çık. tarif ettiği odaya giriyoruz kızla bildiğin koltuk, yatak, duş. adamlar gibişe oda yapmış. kızda kafası iyi olmasına rağmen şaşırıyor. biraz oynaştıktan ve dinlendikten sonra yrgunluğa rağmen o şehvetle hatıramda çok zevkli olarak kalan anlar yaşıyoruz. işi bitirip odadan çıkarken kadın dansçılardan biriyle janti giyimli bir adam başka bir odaya giriyor.
    saat 4 gibi eve dönüyoruz. bazıları dönmüyor tabi. akşam oda arkadaşıma soruyorum gördüklerimi. çocuk açık açık anlatıyor. genellikle loca kiralayan müşterilere mekan laf arasına ilgilenirler mi diye soruyor ya da müşteri kendisi diyor dansçı kabul ederse parayı mekanla dansçı yarı yarıya paylaşıyor dedi. sen yapıyor musun? diye sordum. önceden daha çok yapardım çünkü anneme para gönderiyordum ama artık yorgun olmadığımda kadınlarla yapıyorum dedi. ben şok oldum. erkeklerle de mi yapıyor? dayanamayıp açıkça sordum. uzun bir açıklama yaptı. ben mekana sadece kadınlarla yaparım dedim ama bazen çok sağlam para veren erkekler çıkıyor onların teklifi cazip olunca kabul ediyorum. ama sadece pasif olanlarla diye ekliyor. herhalde benim suratımın aldığı şekilden dolayı ekleme yapıyor. sen şuan direkte dans etmediğin için teklif gelmedi. direğe çıkınca sanda gelir. ben huur değilim, parayla yapmam. bu günkü kızdan da para falan almadım kendimiz istedik dedim.
    kahkaha attı. doğru diyorsun biz huuryuz . ama sen parayla ciks yapmasan da para için soyunup insanları azdırmıyor musun? ne farkı var ki? dedi ve yine donunu çıkarıp uyudu.
    normalde dediklerini çok tınlamayacağım biri olmasına rağmen, dedikleri etkilemişti. ortada dans etmeye başladığım anda hissettiklerim tekrar hatta daha şiddetli olarak hissettirdi kendini. beden dersinde soyunma odasında gibini göstren ali bile benden daha ahlaklı değil miydi? ahlak ne aq? evet evet ben şu an aliden bile daha rezil haldeyim. ali kendini milletin eğlencesi için para için satmıyordu ki, ama ben? benimle gurur duyup hapiste helva yaptıran babam yaptıklarımı bilse yine gurur duyar mıydı? cinsellikle tanışma anlarıma şahit olan büyük abim yine bana tavsiyeler verip, destekler miydi?
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      Sonunda gibiş var mı ona göre okucam 9.sayfadayim
      ···
    2. 2.
      +1
      vay amk
      ···
   tümünü göster