/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1151.
    +31 -1
    mekandaki diğer dansçıların çoğu tıpkı alanyadaki gibi para karşılığı ciks yapıyordu. haliyle bana da ilk günden teklifler gelmişti. bana çok ters geldiği için parası iyi olsa bile reddediyordum. iyi para kazanıyordum ama iyide harcıyordum çünkü bodrum pahalı bir mekandı. tavuk döner ayrana 25-30 lira veriyordum. yine para birikiyordu ama daha yavaş. diğer bütün dansçıların arabasının olması, en janti mekanlara gitmeleri, hatta bu işi birkaç yıldır aralıksız yapanların evleri olması ister istemez beni düşünmeye sevk ediyordu. bende yapsam mı? ama yok. bildiğin huurluk bu. kübradan farkım kalmazdı. gerçi kübra para için mi yapmıştı bilmiyorum ya da hala tıfılla beraber miydi yoksa bir kerelik miydi? onu da bilmiyorum. ama zaten kübrayı huur yapan tıfılla yatması değil. hayatında ben varken beni arkadan vurmasıydı.
    bodrumdaki mekanda erkek, kadın dansçılara ek olarak translar da vardı. hayatımda ilk kez trans arkadaşlarım oluyordu. hani filmlerde, dizilerde trans bireyler hep komik, dobra ama gerçekleri konuştumu insanı ağlatan tipler olur ya heh işte o yalan değilmiş. öyle şeyler yaşamışlar ki şuan inciye girip anlatmaya başlasalar aklınız havsalanız almaz. bir de trans deyince aklınıza orta yaşlı, iri, çirkin tipler gelmesin. en büyük olanları maksimum 25-26'ydı. bazılarının trans olduğunu anlamazsınız. hiçbirinin gecesi boş geçmiyor hatta gündüzü. gece mekandan müşterileri oluyor, gündüzde ya sürekli gidip gelen müşterileri geliyor ya da sosyal medya hesaplarından buluyorlar. zaten para karşılığı ciks yapan herkesin mutlaka bu işe özel sosyal medya hesabı vardı.
    bir gün yine akşam mekana geldiğimizde herkes hazırlanmış bir şeyler içiyoruz. masada trans olan bir arkadaşta var. her zamanki gibi masanın kralı o. gülmekten yıkıp geçiriyor. sonra bize dün akşamki müşterisini anlatıyor. adam inletmiş, çok büyükmüş aleti ama yaşlıymış. yaşlı olmasa kesin videoya alıp twitter da paylaşırmış. takipçisi çok artarmış. ben tabi dinlerken diğerleri kadar gülemiyorum çünkü hafif bir şaşkınlık var. sonra masadaki diğer erkeklerden birine soruyor. sen bana gelsene video için, adam ne kadar vereceksin diyor. o da gibtir git birde para mı vereceğim diyor. sanki ütopyadayım amk. sonra bana dönüyor. sen gelsene suratın görünmeyecek merak etme deyip kahkaha atıyor. ben hafif tırsarak, sadece kadınlara ilgi duyuyorum diyorum. o da bendeki amcık ananda yoktur diyor. yine kahkahalar. sonra muhabbet dönüp dolaşıp benim neden gelen tekliflere hayır dediğime geliyor. yaptığım çok mantıksızmış. mekandan zaten karı, kız düşürüp gibiyormuşum bunun tek farkı üstüne para almakmış. bunlar benimle dalga geçer gibi konuşup gülüyorlar ama ben niyeyse onlara cevap yetiştiriyorum. kadın ya çirkin çıkarsa diyorum. trans olan cevap veriyor. geçen gibtiğin de çirkindi hem belki güzel olacak ne biliyorsun diyor kahakalar... ya hastalık kaparsam diyorum. sanki her gibtiğine kan tahlili yapıyorsun diyor kahkahalar... bana ters diyorum. ama üstüne don giyip kıçını elaleme sallamak düz diyor. kahkahalar... amacım para biriktimek diyorum. o zaman tam sana göre bir teklifim var. gel seni de trans yapalım diyor. kahkahalar. biraz sinirim bozuluyor. çünkü ben kendimi oradaki dansçılarla denk görmüyorum. tamam ben dans ediyorum ama sadece dansçıyım, huur değil. ben iyi bir üniversitede başarılı bir öğrenciyim. asıl işim bu değil sadece para biriktiriyorum. ama o masada o gün bana tamamen aynı olduğumuz, onlar gibi olduğum söyleniyor.
    o günkü iş bittikten sonra masadaki trans arkadaş yanıma geliyor ve özür diliyor. ben biraz şaşkın olarak ne oldu ki? diyorum. yaaa diyor akşam sana öyle takıldım ama galiba alındın biraz kusura bakma, ben öylesine gülelim diye dedim diyor. ben yok önemli değil bende çok güldüm diyorum. amacım seni olmadığın biri gibi hissettirmek değildi diyor. biraz durup dediği cümleyi düşünüyorum. anlamış amk tipimden kendimi onlarla bir tutmadığımı anlamış. bu lafı duyunca ben, o ne demek? diyorum. neyse bu gün seni eve ben bırakayım giyin gel diyor. giyinip arabasına biniyoruz. bana diyor ki biliyorum sen bu işe muhtaç değilsin bizim gibi, üniversitede okuyorsun. seni kendimizle bir tutmam ayıp oldu. bu sefer ben kendimi suçlu hissediyorum. yok olur mu öyle şey hepimiz insanız diyorum. orası öylede sen haklı olarak rahatsız oldun seni kendimize benzetmemizden. bana kendi küçüklüğümü hatırlattı diyor. ben haliyle soruyorum kendi küçüklüğün? ağlamaklı bir sesle başlıyor anlatmaya , bu kendini bildi bileli yetiştirme yurdunda büyümüş. 8 yaşındayken yurttaki büyük abileri tarafından tecavüze uğramış. ağrıdan tüm gece ağlamış. ilk günler abilerinin ona kötü bir şey yaptıklarını anlamamış. anlayınca da tek yapabildiği ağlamakmış. hatta o anlarda bedensel acıdan dolayı mı yoksa o anki çaresizliğine mi ağladığını hatırlamıyormuş. yıllarca tecavüze uğramış. bazı haftalar her gün başına geliyormuş. birinden kurtulsa öbürü geliyormuş. tecavüze uğradığını gören 2 tane yurt çalışanı bile olmuş ama tecavüz eden şerefsizlerden korkmuşlar. birisi bir paket sigaraya göz ardı etmiş. beni o halde dizlerimin üstünde hıçkırarak ağlarken bıraktılar. yurtta kaldığım süre boyunca hep ezildim ben kendimi erkek gibi hissediyordum ama uğradığım muamele gün geçtikçe artarak bana tersini söylüyordu. düşünsene 10 yaşındasın ama 16-17 yaşındaki abilerin seni görünce ooo karım geldi diyor, gel kız buraya diyor, öbürü kolundan tutup seni zütürüyor. beni olmak istemediğim kişi yaptılar. ben böyle değildim ki... bu gün de ben masada sanki sana öyle yaptım. seni kendimiz gibi olmaya ittim sanki dedi. bu sırada gözlerinden yaş akıyor ama elini direksiyondan çekip gözyaşlarını silmiyor. alışmış ağlamaya. öyle akıyor yaşlar. o anki ortamı yazıya dökmem imkansız ama konuşmak için ağzımı açınca boğazım ağrıyor. ağzımdan bir tek sen çok güçlüsün bence lafı çıkıyor. inerken bana diyor ki bende bu işi bırakacağım. bize hayat daha zor biraz para biriktirmem lazım belki bir ev daha alırım birinde otururum birini kiralarım. belki normal bir işte bulurum. kasiyerlik falan
    o gün eve gidip yatağıma girip sabaha kadar düşünüyorum. daha sonra 3 gün daha çalıştıktan sonra bavulumu toplayıp memlekete dönüyorum.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      huur olarak çalışan travesti/tranciksüel vs. bunların önemli bir kısmında ağır çocukluk travmaları var. birkaç yerden daha duymuştum.
      ···
    2. 2.
      +1
      Kardeşim devam et okuyan çok
      ···
   tümünü göster