/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1276.
    +29 -1
    elifi buldum diye gidip kıçında bitecek değildim amk. sadece nerede olduğunu öğrenmiştim. ilkokul anılarım söz konusu olduğunda ilk aklıma gelen kişi oydu fakat ilkokul anılarım aklıma 40 yılda bir geliyordu artık ve ben elifi aşalı çok olmuştu. hatta ilkokulda elife aşık olmadığımı onun ve alinin sadece yaşadıklarıyla beni etkileyen bir takıntı olduğuna inandırmıştım kendimi.
    o süreçte sevgilimle ilişkimiz biraz sorunlu. sebebi de benim. hep daha fazlasını istiyormuşum. bir gün okulda onun sınıfında herkesin içinde onu öptüm diye küsüyor. çünkü yaptığım çok yanlışmış. hayatı boyunca insanların içinde öpüşenleri, oynaşanları kınamış. şimdi o yapamazmış bunu. sırf bu yüzden en az 1 hafta doğru düzgün görüşmüyoruz. tam aramız düzeliyor. gece bende kal diye ısrar ettiğim için küsüyor. yine tartışıyoruz. onu hiç anlamıyormuşum. benim aklım hep sevişmekteymiş. onu bu davranışlarımla sürekli zor durumda bırakıyormuşum. ben de \'sen beni hep sevişmek isteyen biri olarak görüyorsun benim amacımın ciks olduğunu söyleyip bana haksızlık ediyorsun.ben sadece seninle vakit geçirmek istiyorum. uyanınca seni görmek istiyorum(külliyen yalan) gibi laflar diyorum. sevgilim ise ne önemi var ben istemiyorum diyor. ben niye benimle olmak çok mu kötü diyorum. ne alakası var diyor. ben, ne zaman bana güveneceksin evlenince mi? diyorum. kız çok zeki amk. diyor ki bana. bu nasıl soru. evet desem seninle ciks yapmak istediğim ama evlenmeden olmaz demek istediğim anldıbını çıkaracaksın. hayır desem ayrı bir anlam. ben sende evlenilecek erkek potansiyeli de görmüyorum ki diyor. tartışma biraz daha devam ediyor. evden çıkmadan benim kendi planlarım, isteklerim, karakterim var onu değiştirmeye çalışma diyor. bu laf bana çok tanıdık sanki. trans arkadaşımın lafı gibi. duyunca suçlu olduğumu anlıyorum. yaralı yerime vurdu resmen. sevgilime baskı yaparak yapacağım ciks bedensel olmasa da ruhsal tecavüz gibi bir şey. o mutlu olmayacak ki. aklıma ha bire trans arkadaşımın başına gelenler geliyor... sevgilim yurda gitmek için evden çıkınca yurda kadar peşine takılıyorum. saat akşam on yalnız gitmesin diye. yolda bir kaç kez özür dileyip haklı olduğunu söylüyorum. durumu kurtarmak için söylüyorsun diyor. gözleri zaten dolu dolu. yurda vardığımızda öpüp gönderiyorum.
    okulda görüşsek bile beraber zaman geçirmiyoruz uzun bir süre. ben bu sürede yine evdekilerle takılıyorum. onlarda dalga geçiyor. yenge posta koydu galiba diye. diyorum ya sevgili faktörü hayattan çıkınca günüm boşalıyor. yine öyle oluyor. dargın olduğumuzda yine anlıyorum bu gerçeği. tüm bu süreçte ben yine stalking yapıyorum. aklıma yine elif geliyor. okuduğu bölümü araştırıyorum. akademik kadrosunda kimler var bakıyorum. sanki tanıyacağım. böyle olur ya aniden hiç ihityaç yokken 31 çekersiniz. elifte öyle her sosyal mecralarda takıldığımda aklıma geliyor. acaba aliden, kaandan sonra da devam etti mi gibişmeye? etti tabi lan. kesin folloş olmuştur... belkide hayata, erkeklere küsmüştür. kolay şeyler yaşamadı ki. tüm okula rezil oldu. videosu çekildi. çekilen videolarıyla tehdit edilip tekrar beraber olmaya zorlandı. aslında tecavüz bu. büyük ihtimalle başka sevgilileri olmuştur ama güvenmediği, gerçekten sevmediği biriyle yatmamıştır. tüm bunları düşünürken aklıma aliyle olan videoları geliyor. videodaki sesi kulağımda çınlıyor. acaba sesi değişmiş midir? yoksa hala videodaki gibi heyecanlı bir çocuk sesi mi? tüm anlar hala aklımda. tabi bu esnalarda benim alet yine celalleniyor. nasıl işlemişse bilinç altıma.

    kafada böyle kurarken, bir yandan da elifin okuldaki bölümünün sitesine bakıyorum. duyurular kısmında bilmem ne konferansı okulumuzda yapıldı. bilmem kim okulumuzu ziyaret etti diye yazılar var. o an eşeğin aklına karpuz kabuğu düşüyor. ilerleyen günlerde yapılacak etkinliklere bakıyorum. kendi okuduğum bölümle az çok ilgili bir şeyler buluyorum. kampüse girerken kendi okulumun kartını gösteririm ve konferansa geldim derim en azından diye düşünüyorum. düşündükçe iş taka sarıyor. hadi konferansa gittim. ya o gün elif okulda değilse? hadi diyelim ki okulda, koskoca kampüste nasıl bulacağım? hadi diyelim ki buldum ne diyeceğim?
    düşünmeye devam ediyorum. onun bölümünün ders progrdıbını indiriyorum. eğer hazırlık okumadıysa ve ilk sene girdiyse şuan üçüncü sınıfta olmalı. ikinci sene girdiyse ikinci sınıfta olmalı. biraz daha araştırıyorum o bölüme hazırlık zorunlu değil. bende malım amk türk dili edebiyatı bölümüne ne hazırlığı? her neyse, hem bir hem iki hem üçüncü sınıftan gözüme zorunlu olan dersler kestiriyorum. çünkü seçmeli olan derslerden seçersem belki elif o dersi seçmedi. iki tanesi aynı gün içinde biri başka bir gün. yani en az iki gün o okulda olmam gerekiyor. bir yandan diyorum ulan bu ne işsizlik, öbür yandan umarım okula girebilirim...
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +2 -3
      Owoooowwww staaaallkkkkkkmı
      ···
    2. 2.
      +1
      allah başka dert vermesin panpa
      ···
   tümünü göster