/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1301.
    +30 -1
    belirlediğim gün elifin okuluna gidiyorum. kapıda güvenlik kart soracak diye beklerken dümdüz yürüyüp giriyorum. okul özel diye galiba herkeste araba var yanımdan vızır vızır geçiyorlar. karşıdan gelen bir kaç öğrenciye soruyorum fen edebiyat fakültesi nerede diye. tarif ediyorlar binayı buluyorum. dersin yapılacağı sınıfa giriyorum. ders birinci sınıf dersi. sınıfa girdiğimde milletin suratına bakıyorum, aralarında mı diye. en arkada boş bir yer bulup oturuyorum. biraz da ben ne yapıyorum amk? kafasındayım. sınıftaki diğer bebeler arada dönüp bana bakıyor. kim lan bu diye soruyorlar herhalde. bu arada sınıfta maksimum 30 kişi var kontenjan zaten 50 gibi bir şey. herkes birbirini tanıyor. dersin hocası geliyor. ben 15 dakika dayandıktan sonra daha fazla tahammül edemeyip çıkıyorum. millet gene bana bakıyor kim bu? bir süre o sınıfın kapısı önünde bekliyorum belki geç gelir diye ama gelmiyor.
    bir sonraki gözüme kestirdiğim ders 3 saat sonra. hem iç sesim hem beynim aklını gibeyim. ben ne yapıyorum burada diye bağırıyor. harbiden bu ne saçmalık aq. bir yandan da kendimi avutuyorum. neyse okulu görmüş oldum güzelmiş...
    gidip kantini buluyorum. herkesin derste olduğu saatlerde olduğumuz için kantinde bir kaç kişi var onlar da zengin bini kılıklı tipler. tamam bizim okulda da has zengin binleri var ama bu kadar kahkaha atmıyorlar. biraz oturduktan sonra etrafı dolaşıyorum. bir yandan da gözüm hep onu arıyor. bir süre okulda tur attıktan sonra tekrar kantine dönüyorum. kendime çay almak için kantinciye para uzatıyorum adam bizde kart geçerli diyor. cebimden kartımı çıkarıp veriyorum. o sırada arkamda zengin binlerinin olduğu masadan bir çocuk var. siz bu okulun öğrencisi misiniz? diyor. bende biz değiliz ya siz diyorum. gülüyoruz falan. nerede okuduğumu soruyor. söylüyorum. ooooo diyor. neden buradasın diye soruyor. ilgimi çeken bir konferans vardı ondan geldim. şimdide geziyorum okulunuzu güzelmiş diyorum. o da güzeldir yaa olay falan olmaz... konuşuyor. ben kendi masama oturuyorum. o kendi masasına gidiyor ama 2 dakika sonra bizim masaya gel istersen diyor. bende gidiyorum. baya muhabbet ediyoruz. zaten insanlarla kolay muhabbet kuran biriyim ama bu bebeler de sanki dünyaya geyik yapmaya gelmiş. tabi buradan özel üniversite okuyan tüm insanlar böyle sonucu çıkmasın. çünkü masanın en matrak bebesi tam burslu. bebeleri seviyorum. belki yeni tanıştığımız için, belki de benim o an oradaki ruh halimden dolayı, onları bir daha görmeyecek olmanın verdiği rahatlıkla adamlara ha bire laf sokuyorum. bunlar gülüyor. sonra onlar benim memleketimle dalga geçiyorlar. köylüymüşüm, kantine girdiğimde tezek kokusu gelmiş. masadakilerden biri de beni faceden ekliyor. zamanı gelince güle güle deyip gidiyorum.
    bir sonraki dersin sınıfına gidiyorum ama içeri kısa bir göz attıktan sonra kapı dışında bekliyorum. gelirse görürüm diye . o derse de gelmiyor. binadan çıkarken kantinde tanıştığım grupla karşılaşıyorum. bunlar görünce şaşırıyor sen gitmemiş miydin? diyorlar. yok ya bir arkadaşı gördüm birazda onunla takıldık diyorum. gruptaki kızlardan birinin arabası var. beni de okulun dışında durağa kadar bırakıyorlar ama araba tüplü clio aq. bende buradan laf sokuyorum biraz. durakta inip eve gidiyorum. o gün sevgilimi hiç aramadığım aklıma geliyor. arıyorum biraz muhabbet ettikten sonra uyuyorum.
    sabaha oluyor ben yine taaa ebesinin dıbına yapılmış o okula gidiyorum. niye? bende bilmiyorum. çok enteresan bir şekilde okula yine çok rahat giriyorum. sınıfın önünde bekliyorum ama yok. yine gelmiyor. bir yandan diyorum acaba stalklarken yanlış bilgilere mi ulaştım. ama mümkün değil. türkiyede kaç tane benimle yaşıt xx elif yy var. o haberde bahsedilen o olmak zorunda. yine kantine gidiyorum. içecek bir şeyler alırken dünkü bebeler bana el sallıyor. bu kez dışarıdaki masalarda oturuyorlar. ben görünce geriliyorum. bu kez ne yalan atasam acaba diye. fakat korktuğum olmuyor. neden orada olduğumla ilgili değiller. yine biraz geyik yapıyoruz. bu bebeler okula gelip derse girmeyenler olur ya onlardan. masadaki diğer iki kişiyi de o gün faceten ekliyorum. bir daha görüşelim, sevgilini de getir diyorlar. bende bunları bizim okula davet ediyorum sonra yine dünkü gibi eve gidiyorum. yine sevgilimi arıyorum. yine facete takılıyorum ama bir değişiklik oluyor. arkadaş önerileri, elif yy 3 ortak arkadaş...
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +4
      20 gunde bukadarmi yazdin aq
      ···
    2. 2.
      +1
      Reis hızlı ol merakla bekliyoruz
      ···
   tümünü göster