/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1376.
    +20 -1
    dans faslı benim için bitiyor. bebeler grubunun ve sevgilimin yanına gidiyorum. benimle birlikte dans edenler daha devam ediyor ama ben duruyorum. tarih tekerrür ediyor gibi alanyada da görevim buydu ortamı coşturup gitmek. elif o sırada hala dans edenleri izliyor. gidip konuşmak istiyorum ama nasıl? dikkatini çekmek için sevgilimin yanına gidince, senin için dans ettim deyip öpüyorum yine. bebeler grubundaki kızlar yaaaa çok tatlı diyorlar. sevgilim zaten mest olmuş. ortamda hazır gözler bendeyken bura çok sıkışık ya şuralara geçelim mi diyorum. millet pek anlam veremiyor ama grubun yarısı benim dediğim yere geliyor. yani elifin tam yanına. elif bebeler grubu kızlarından birine gülümseyerek selam veriyor. gülüşü hala aynı. bir süre onların grubuyla yan yana izliyoruz diğer dans edenleri. ben yine dikkatini çekmek için olduğum yerde hareketler yapıyorum. arada elifte nişanlısı da bana bakıyor. sonra nişanlısı ortada dans etsene az önce çok iyiydi gibi bir şey diyor etraf çok gürültülü. bende kulağına eğilip kız arkadaşım izin vermiyor diyorum. bu gülüyor. dediğim lafı elifin kulağına eğilip söylüyor bu kez elif bana bakıp gülüyor. gülüşü harbiden değişmemiş. muhabbeti ilerletmem lazım ama nasıl? ortada kendince dans eden bebelere yorum yapıyorum. nişanlısı kafa sallıyor, gülüyor... bebeler grubunda elifi tanıyanlarda eliflerin grubundakilerle konuşmaya başlıyor. aha diyorum tamam. dj sahneden iniyor. gökçenin çıkmasını bekliyoruz. kalabalık bir grup olduk. herkes birbiriyle konuşuyor. elif bebeler grubundaki kızlarla konuşurken ben nişanlısıyla konuşmayı deniyorum. hangi bölümdesin? diyorum. gülüyor ben mezun olalı çok oldu. nişanlım burada okuyor deyip elifi gösteriyor. ben de zaten takım elbiseli görünce hoca mı acaba dedim diyorum. nişanlının bölümü ne diyorum türk dili diyor. sonra o bana soruyor senin bölüm ne? ben bu okulda değilim kaçak girdik içeri diyorum. ne iş yaptığını, yaşını, hangi okulda okuduğunu soruyorum. 29 yaşındaymış, mühendis falan işte. o bana nereli olduğumu yaşımı soruyor. söylüyorum. aaaaa diyor elifte ilkokulu o şehirde okumuş. içimden ulan keşke söylemese miydim? aklımı gibeyim diye hayıflanıyorum. muhabbet biraz tıkanıyor aynı zamanda sevgilim de yanımda elini tutuyorum ama o başkalarıyla ben başkalarıyla muhabbet ediyorum. sevgilime dönüyorum onunla muhabbet ediyoruz. o sırada arkadan elifin nişanlısının yani tıfıl 2'nin sesini duyuyorum. zaten bana duyurmaya çalışır gibi söylüyor. bak bu arkadaş
    şu memleketliymiş. hemen arkama dönüyorum. elif aaa öylemi ben ilkokulu orada okudum. merkez mi? diyor. bende evet diyorum. aslında hayır diyecektim ama yalan atarsam illaki ileri aşamalar da ortaya çıkar diye düşünüyorum ama ileri aşamalar ne? ne bekliyorum?
    evet merkez deyince, hangi okul diyor? o an yüreğim hopluyor. ya söyleyince bir şey olursa. soruyu soruyor ama ben cevap vermek için bekliyorum. mal mal suratına bakıyorum kızın. tıfıl 2, soruyu anlamadığımı sanıp tekrarlıyor. cevap veriyorum xxx ilköğretim okulu.
    elifin gözlerinden şaşkınlığı görüyorum. suratı bembeyaz oldu deyimi var ya o deyimi ilk kez bu kadar net görüyorum. suratı bembeyaz ama elmacık kemikleri pembe oldu. tıfıl 2'nin elini tutuyordu bıraktı. birbirimizin suratına şok içinde bakıyoruz öylece. kız çok fena oldu. bende durumu toparlamak için sen hangi okuldaydın? diyorum. başka bir okulun ismini söylüyor ama hızlıca ve anlaşılmaz bir şekilde. bende hıııı diyorum. ortam aniden sessizleşiyor. muhabbet duruyor. kısa cevaplar veriliyor. o da ben de tamamen susuyoruz. tuhaf bir hal almasın diye ben yine sevgilimle ilgilenmeye başlıyorum. arada elife bakıyorum. yemin ederim. kızın suratı kireç gibi. gerginlik akıyor. bir fırsatını bulsam rahat olmasını söyleyeceğim ama hiç baş başa kalamıyoruz. bekliyorum illaki bir yere gidecek. biz yine sevgilimle çakılıyoruz olduğumuz yere. gökçe o sırada sahneye çıkıyor. sevgilim biraz öne gidelim mi diyor. ben yok ya burası iyi, daha sakin deyip yapışıyorum dudaklara. yeter ki şimdi o bir olay çıkarmasın. o gün elif depreminden fırsat gelmiyor ama sevgilim resmen milletin içinde dudaklarına yapışmama izin veriyor. o da ayrı bir şok .
    yarım saat kadar geçiyor. elif elindeki hırkasını sevgilisine veriyor. aha diyorum tuvalete gidiyor. sevgilime, sen bebeler grubunun yanına git ben tuvalete gideceğim diyorum. bu yürüyor arkasından ben. insanların toplaştığı alandan biraz uzaklaşıyoruz. müzik sesi daha az geliyor. elif diye sesleniyorum arkasını dönüyor. zaten sinirli ve gergin ona rağmen suratı daha da düşüyor. öylece bana bakıyor. tuvaletler nerede diyorum? şu binada diyor. yürümeye devam ediyor. ben hızlanıp yanına gidiyorum. şöyle bir dönüp bakıyor. yürürken düşünüyorum ne diyeceğim? nasıl lafa gireyim? acaba beni tanıdı mı?
    birkaç adım attıktan sonra direk lafa girmeye karar veriyorum. merak etme benden sana asla zarar gelmez diyorum. durup yüzüme bakıyor. devam ediyorum. hiçbir şey anlatmam, hiç olmadığın kadar rahat olabilirsin diyorum. aklıma başka lafta gelmiyor. ne diyorsun be salak mısın nesin? diyor. ben de sadece rahat ol diye söylemek istedim diyorum. gibtir git sen kimsin be diyor? tanımamış. aynı sınıftaydık diyorum. suratı daha gergin görünemez diye düşünürken iyice mala dönüyor. defol git hayatımı kararttınız, allah belanı versin. seni öldürürüm gibtir git diyor. kısık ama sert bir sesle.
    ağlayarak arkasını dönüp giderken. bağırıyorum arkasından o telefonları ben çaldım... ben çaldım. alinin ve kaanın telefonlarını ben çaldım. seni üzmesinler diye...
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +2
      Reyiz biraz hızlı ol lütfen
      ···
    2. 2.
      +1
      Reyiz biraz hızlı ol lütfen
      ···
    3. 3.
      +1
      Devam et
      ···
    4. 4.
      +1
      Rizörvıd(x2)
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster