/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1401.
    +22 -1
    elif arkasını dönüp bana bakıyor. gözleri sırılsıklam. bende ona bakıyorum. o anlarda ne hissettiğimi şu an hatırlamıyorum. yanına gidiyorum. sen üzülme diye çaldım. ali seni tehdit etmesin diye diyorum. biraz daha ağlıyor. bir kaç dakika sustuktan sonra, kafasını kaldırıp gözyaşlarını silerken, telefonları ne yaptın diyor? tuvalete attım diyorum. çok enteresan, o anda tuvalete gitmek için ayrılmışız ikimizde diğerlerinin yanından. ne tuvaletmiş ya elife çıkan her yol tuvaletten geçiyor... biz seninle aynı sınıfta mıydık gerçekten? diyor. ben yok artık aq hala mı hatırlamadı diyorum içimden. evet aynı sınıftaydık ben sıra sayi sifati hatırlamadın mı? diyorum. bilmiyorum, anımsıyor gibiyim galiba neden böyle bir şey yaptın diyor tekrar? sen üzülüyordun ondan diyorum. şimdi ne istiyorsun diyor? hiçbir şey sadece seninle karşılaşınca hiç tanımıyormuş gibi yapmak istemedim. küçükken de sen benim sevdiğim bir arkadaşımdın. senin üzülmene dayanamadığım için yaptım zaten ne yaptıysam diyorum. öylece bakıyor. neyse sen tuvalete git yüzünü yıka istersen ben burada beklerim bu halde tek kalma diyorum. yok gerek yok sen git diyor. arkasını dönüp giderken ani gelen bir cesaretle ya da bir daha bu fırsatı bulamayacağımı bilmenin verdiği telaşla, telefon numaranı versene diyorum. gözyaşları akan suratında anlamadım der gibi bir ifadeyle dönüp neden diyor? bilmem belki konuşuruz diyorum. cevap vermiyor. ben konuşmaya devam ediyorum. ben sana telefon numaramı vereyim sen konuşmak istersen ara, eskilerden konuşmak zorunda değiliz. sadece seninle normal bir arkadaş olmak istiyorum diyorum. telefonunu çıkarıyor numaramı söylüyorum. arkasını dönüp tuvaletin olduğu binaya giriyor. aslında benimde işemem lazım ama peşinden gidiyor gibi olmamak için ters yöne gidiyorum. yolda bir ağacın dibine işiyorum. işerken kızın biri görüyor aq. çüş hayvan çüş tuvalet şurası diyor. bende ne bileyim bu okulda değilim bulamadım tuvaleti diyorum. oldu olacak sıç diyor gidiyor. baya gülüyorum iyi geliyor.

    2 şişe su alıp sevgilimin yanına gidiyorum. amacım niye geç kaldın derse bahane bulmak. halbuki elifle 5 dakika falan konuşmuşuzdur. sevgilimin yanına gidiyorum. suyu veriyorum. çok teşekkürler istememiştim ama diyor. bu kez o beni gömleğimin yakasından aşağı çekip öpüyor. bu gün şok üstüne şok yaşıyorum. daha önce yüzlerce kez öpüştük hatta bir nebze seviştik ama ilk defa bu kadar kendini bana ait hissetti.

    10 dakika sonra elif geliyor. tıfıl 2 ile arkamızdalar. gökçe sahnede. üstüne giymiş tüllü bir etek sahnede oradan oraya gidiyor. neden bilmiyorum mutlu hissediyorum. hafif hissediyorum. elifin arkadan bana baktığına eminim. gibimde değilsin mesajı vermek için önümde duran sevgilimin beline sarılıyorum. şarkıyla beraber sağa sola sallanıyoruz. saçını kokluyorum, aniden boynunu öpüyorum, huylanıp kafasını öptüğüm tarafa büküyor. elifin izlediğine eminim. sevgilimi omuzlarından tutup kendime çeviriyorum. dudaklarına yapışıyorum. biraz nefes alıp tekrar hatta tekrar. sevgilimin gözleri, suratı ne kadar güzel, sarıldığım beli ne kadar ince... haksızlık ediyorum bu kıza hem de büyük haksızlık. öpüp, sarılmalarım yanlan mı? elifi etkilemek için mi?... bence değil sevgilimi seviyorum.

    konser bitiyor. saat on ikiyi geçmiş. otobüsler bitmiş. melih başkan sağ olsun. okul yavaş yavaş boşalıyor. bebeler grubundaki clio'lu kız nasıl gideceksiniz diyor? ben taksiye bineceğiz diyorum. yok olur mu ya ben bırakırım diyor. ben yok ya zahmet etme oralara kadar diyorum. aslı sen oraya kadar taksiyle gitme ödeyemezsen taksicinin altına yatmak zorunda kalırsın, hem sizin gibi tatlı bir çifti taksilerde süründüremeyiz diyor. benim evime bırakıyor bizi. inerken adresi de öğrendin istediğin zaman gelebilirsin diyorum. sağ ol deyip gidiyor. sevgilimle eve çıkıyoruz. ev arkadaşlarıma selam çakıp odama geçiyoruz. genelde bende kalmaz ama kaldığında da ben salonda yatarım. bir yastık bir battaniye alıp salona giderken. salonda yatmak zorunda değilsin diyor. ben yok merak etme orası çok rahat diyorum. ondan değil yanımda yat diyor. ben çok tuhaf hissediyorum. sevgilime giymesi için bir şeyler veriyorum. üstümdekileri çıkarıp bir şeyler giyiyorum. onun beni ilk kez çıplak görüşü değil ama benim onu ilk defa iç çamaşırlarıyla görüşüm. sevişmelerimizde bile buna izin vermiyordu. yatağa giriyoruz. yüzü bana dönük. suratımı tutup öpmeye başlıyor. durunca bugün çok güzeldi diyor. bende çok eğlendim yanımda olduğun için teşekkürler diyorum. öylece suratıma bakıyor. baya yoruldum uyuyalım hadi deyip öpüyorum bir tane. lambayı kapatıyorum. o gün yatağa girdikten en az 3 saat sonra uyuyorum. elifi düşünüyorum. ben ne yapıyorum? anlamaya çalışıyorum. sevgilime yaptığım haksızlığı düşünüyorum. elifi bulmak için sevgilimi yanımda sürükledim. elifi etkilemek için sevgilime dans ettim. elifi etkilemek için onu öptüm. dikkat çekmemek için sevgilime sarıldım. sevgilim ilk defa kendini tamamen bana bırakıyor. bu gece benimle olmak istedi ama ben görmezden geldim. neden görmezden geldim?. sevgilimle beraber olmayı çok istemiyor muydum? yapamadım işte. yapsam yapardım aslında ama ona çok büyük haksızlık olurdu. aklımda elif varken onun bana güvenini kullanamam. galiba sevgilime çok büyük haksızlık ediyorum...
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1 -4
      yalancıyı gibmiyorlar
      ···
    2. 2.
      +1
      Yaz hızlı hızlı be
      ···
    3. 3.
      +1
      beyler ben bu bini beklerken soldum artık bi hızlı yaz be 3saat olmuş aq
      ···
    4. 4.
      +1
      Kanka çok yavaşsın be seri at
      ···
    5. 5.
      0
      Alooo yaz lan
      ···
    6. 6.
      0
      Ya yazsana
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster