/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1526.
    +25
    sevgilimle ilişkimiz, küçük tartışmalar dışında gayet iyi devam ediyordu. mutluydum ama mutluluktan çok huzurluydum. huzurumun sebebi de sevgilime güvenmemdi. genelde ilişkilerde erkek kadını sahiplenir gibi bir algı vardır. bizim ilişkimizde sanki o beni daha çok sahiplenmişti. aslında bu ilişkiyi ilmek ilmek işleyen oydu. ilk çıkmaya başladığımızda iyi kız, takılıyoruz diye düşünürken şu an onsuz olmayı düşünmüyordum bile. kendisini bu kadar vazgeçilmez yapmak onun yeteneği miydi? benim onu sevmem miydi? yoksa ona yaptığım haksızlıkların vicdan azabı mı?
    çevremizdeki insanlarda bizde bir farklılık olduğunun farkındaydı. daha sıcak bakıyormuşuz birbirimize. daha tatlı bir çift olmuşuz son haftalarda. bunun sebebinin, yeni başlayan ciks hayatımız olduğuna eminim. dersten çıkıp eve gitmeyi ya da onun yurttan izin alıp gece bende kalacağı günleri sabırsızlıkla bekliyorduk ikimizde. sevgilimin bende yaptığı değişiklikleri ve hissettirdiklerini yazsam daha yazarım da uzatmak istemiyorum.

    günler böyle geçerken o yılın sonu yaklaşıyordu. ikimizde aslında çok üzgündük. 3 ay nasıl ayrı kalacaktık? ben yine bir kaç yalan uydurup ankarada kalırdım da sevgilim ailesine ne diyecekti?
    dönem sonu yaklaşırken bizim okulda bizim fakültede konser olacağı duyuruldu. normalde konser konser gezen tipler değiliz ama beleş konsere de hayır demiyorduk.

    o gün yapılacak olan konsere bebeler grubunu davet etme fikri benden çıktı. sevgilimde onayladı zaten iyi anlaşmışlardı. bizi gece yarısı eve kadar bırakmışlardı. içeri onlar sokmuştu. bebeler grubunu aradım. konseri söyledim. atladılar zaten teklifin üzerine. konser günü geldi. bebeleri bekliyoruz okulun önünde. sevgilim bugünde benim için dans edecek misin? diye dalga geçiyor. ben istersen dans ederim. evde de ederdim niye söylemedin ki? diyorum. gülüyoruz. onunla güldüğüm her anı hatırlıyorum.
    bebeler grubu geliyor. içeri giriyoruz. o gün de konseri olan şarkıcı jehan barbur. duygusal takılacağız yani. sarılıp dans etme falan. jehan sahneye çıkmadan amatör bir grup çıkıyor. ortam ve sohbet çok güzel hep gırgır. bebeler grubu o gün 3 kişi değil yanlarında 2 arkadaşlarıyla daha gelmişler. onlarda gayet iyi bebeler. o bebelerden biri siz nereden tanışıyorsunuz? dedi. bebeler grubundakilerden biri, bizim okulda konferansa gelmişti orada tanıştık diyor. çocuk ne konferansı yaa bizim okulda diyor? bende bölümümle ilgili bir şey sıkıyorum. o an sevgilim araya girip ne zamandı bu konferans? diyor. o an sevgilimin sesini duyunca dank ediyor bana. ona bakıyorum suratında anlamaya çalışır bir ifade var. 5 dakika sonra bana dönüp neden bana konferansa gittiğini söylemedin? hem sen pek konferansa falan gitmezsin? diyor. aslında çok büyütülecek bir olay değil ama yine de geriliyorum. seninle o zaman biraz aramız bozuktu ya hatırlarsan ondan diyorum. doğru ben sana trip atmıştım deyip gülüyor.
    eğlence devam ederken, bebeler grubundaki bebelerden 2 tanesiyle oturuyoruz. yanımızda kimse yok herkes bir yere dağılmış. tuvalete, içecek almaya. muhabbet arasında çocuğa elifi kastedip, o kız var ya onun nişanlısı facebooktan beni ekledi diyorum. bunu derken amacım ne hala anlamış değilim. onun hakkında bir şey duymak istiyorum sadece. söylediğim çocuk kim elifin nişanlısı mı diyor? bende evet diyorum. yanındaki bebe, bizim okuldaki elif mi? diyor. öbürü evet deyince ikisi de gülüp. kendi aralarında konuşuyorlar, nişanlısı da mal çıktı aq. gökçe konserinin olduğu gün yanımızda olan bebe öbürüne diyor ki, konser günü 5 dakika muhabbet ettiler eklemiş. ben ne oldu ki? diyorum. yaaa boşver o adamın nişanlısı da biraz enteresan bir tip bizde çocuğa üzülüyorduk o da malmış galiba deyip gülüyorlar. ben muhabbeti elife getirmek için devam ediyorum. bence iyi kız biraz muhabbet ettik o da ilkokulu benimle aynı şehirde okumuş hatta çok yakınmış okullarımız birbirine. bunlar ben böyle deyince, kanka iyi kız mı kötü kız mı onu bilmem diyor. öbürü lafa giriyor. kaşar biraz hahah ondan enteresan diyoruz diyor. neden ne yaptı ki? diyorum. kanka zaten bir tuhaf hareketleri falan, sürekli bir dikkat çekme çabası var kızda. bak biz aynı bölümde değiliz onula ama kızı tanıyoruz sen düşün artık diyor. aklıma ilk okulda oks'ye hazırlanmak için gittiğim dershanede okulumun adını söylediğimde, sizin okulda elif diye bir kızı gibmişler doğru mu? sorusu geliyor. yine tanınırlığı sınırları aşmış. o zamanlar küçüktü ve hata yapmıştı. ama üniversitede bir nebze olsun değişmemiş miydi? hatta anlatılanlara göre cesareti bile artmıştı. ben daha çok konuşturmak için ortamı cıvıtmaya çalışıyorum. hanginizin altına yattı lan? diyorum. bizim yatmadı ama yatan bir kaç kişiyi tanıyoruz diyorlar. nişanlısı duymamış mı yaptıklarını ? diyorum. yok be adam nereden duysun. kim söyleyecek ki? yani belki kendisi söylemiştir ama sanmıyorum ahahahahh.
    konser sırasında sevgilimle dans ederken kısa kesiyor dansı, yarıda bırakıp yoruldum falan diyor. bir şeylere trip atıyor ama anlamıyorum o an. konser bittikten sonra bir sorun mu var? diyorum. sen bu bebelerle ne zamanadır tanışıyorsun? diyor. konferanstan beri diyorum. yani 1 ay kadar önce diyor. evet diyorum. o zaman neden onların okuluna konsere gittiğimiz gün sana kim bunlar
    daha önce bana bahsetmemiştin diye sorduğumda bana bağırıp uzun zamandır tanıyorum, bahsettim sen hatırlamıyorsun dedin? diyor. haydaaaaaa. nereden çıktı şimdi bu ya? diyorum. aklıma takıldı cevap verecek misin? diyor. ben yine aynı cevabı veriyorum. aramız bozukken konferansa kendim gittim seni çağırmadım orada tanıştık bebelerle. nerede tanıştınız diye sorduğun günde bunu demek istemedim diyorum. o zaman neden onların evinde yattın? diyor. galiba bebeler grubundaki kızlardan biri laf arasında söylemiş. motivasyon mektubu yazacaktım ingiliz dili edebiyatı okuyandan yardım istedim geç saatlere kadar sürdü. ikimiz yalnız değildik herkes oradaydı diyorum. senin ingilizcen ondan iyidir başka bir amacın vardı ayrıca ne motivasyon mektubu? nereye başvuruyorsun ki? diyor. bir amacım yoktu ne amacım olabilir? yazın yurt dışında gönüllü çalışma programlarına başvuracaktım onun için ihtiyaç duydum(gerçekten de böyle bir planım vardı ve sevgilimde biliyordu). hepsi bir sevgilim olduğundan haberdardı. hepsi de iyi çocuklar öyle takıldık işte diyorum. kız da zaten yazdıklarımda gramer hatalarını düzeltti. çok bir ihtiyacım yoktu diyorum. sadece gramer hatalarını düzeltti ve gece yarılarına kadar sürdü? diyor. çok gırgır yaptık geceye kaldı diyorum... tartışma böyle sürüp gidiyor. günlerce trip atıyor. bir açık yakaladı ya deşebileceği kadar deşiyor. ama buradan elife ulaşamaz. yani elif için oraya gittiğimi nasıl anlayacak.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +3
      En azindan bu gece bi iki part daha at be
      ···
    2. 2.
      +3
      Ne elifmis aq. Bulmusun gul gibi kizi elifle ugrasiyon.
      ···
    3. 3.
      +1
      Ya dıbına koyacam ama haa! Bu Elif ne ayak panpa ya. Hadi ilkokulda neyse çocukluk hatası dedik. Üniversitede de kaşarlık yapıyorsa baya bu işten zevk alıyor anlaşılan. Ama buna rağmen sana partide tuvaletin önünde çocukluğumu mahvettiniz demişti. Tam karaktersiz dıbına koyim ya.
      ···
    4. 4.
      +1 -1
      Adam gunde 1 part atip gidiyor deliricem aq iti beklerken inci sözlüğe girmedigim kadar girdim iyiki bi kiz gibtin anlat aq
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster