/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1826.
    +60
    VEDA...
    mezun olduktan sonra memlekete hiç dönmek istemedim. yine ankarada kaldım. ailem biraz laf etse de umursamadım. bir yıl kadar çalıştım. dansçılık falan değil merak etmeyin. kasiyerlik yaptım ve ingilizce özel ders verdim. özel sektörün nasıl acımasız ve yıpratıcı olduğunu görünce işi bıraktım. kpss\'ye hazırlanıyorum şu an. yine ankaradayım. hayatımı bir düzene sokmam lazım. biraz rahat nefes almak istiyorum. kpss gerçekten çok zor bir süreç onu da belirteyim. hala yoga yapıyorum. iyi ki de yapıyorum. sevgilimden sonra bir daha aşık olmadım. aslında hayatım boyunca ondan başka kimseye aşık olmadım ki, geçen sene bir ilişkim oldu ama ne ben çok hevesliydim ne karşımdaki. cinsel anlamda konuşacak olursam. arada bir avlanıyorum ama arada bir. zaten kpss fırsat vermiyor. hala evde kalıyorum ama ev arkadaşlarım değişti iyi çocuklar ikisi de. annem ve abimlerim para gönderiyor. benimde biraz birikmişim var. idare ediyorum. artık sevgilimi düşününce ağlamıyorum ama hala ona aşığım. bugün dönse kabul ederim. büyük ihtimalle eski tadı almam ama olsun. varlığı yeter.

    bu başlığı açtığımda her şeyi aklımdan geçen, hissettiğim, yaşadığım her şeyi anlatmak için açtım. yaptım da. arada yazmayı unuttuklarım da olsa yaşadıklarımın tümünü olduğu gibi anlattım denebilir. yorumu size kalmış. şu an bu sayfaları yazarken 63 sayfa yorum olmuş. teşekkürler. bu kadar popüler olacağını bilmiyordum. teşekkürler. bana hızlı yaz diye kızan çok oldu. amacım sizi meraklandırmak, sinirlendirmek ya da trend olmak değildi. yazdıkça daha çok şey aklıma geliyordu. yazdıkça yazıyordum. bir part yazmam en az 1 saat sürüyordu. günde 2 part atmam demek en az iki buçuk saatti. fazlasına zamanım yoktu. aslında son kısımda sizlere naçizane bir kaç tavsiye vermek isterdim ama halim yok. bu gün sevgilimle yaşadığım son anları böylesine ayrıntılı yazmak, hatırlamak sarstı açıkçası. bende beklemiyordum. belki sarsılmamın nedeni arkada çalan fikret kızılok\'un gönül şarkısıdır. bilmiyorum.
    size vereceğim tek tavsiye ise, hayatta sizden daha değerlisi yok. hiç kimse sadece siz. öncelik siz. kötü olun, bencil olun demiyorum ama önce siz ve sağlığınıza dikkat edin. bu gün 8 mart dünya kadınlar günü benim son partlarımı yazıp bitirdiğim gün. umarım hayatınız boyunca birbirinizi mutlu edeceğiniz birini bulursunuz hepiniz. büyük ihtimalle artık devam etmem sözlüğe. zaten uzun süredir girmiyordum. bu hikaye için girdim. hatalarımın bende farkındayım. siz yapmayın o hataları. karaktersizlik yapmayın, huurluk yapmayın. sizin kendinize verdiğiniz değerinizi bile düşürür. yazacak çok şeyim var ama bir satır yazdıkça öbürleri uçuyor. panpalarım, zaman çok hızlı geçiyor. değerini bilin. belki 10 yıl sonra ölmezde sağ kalırsak, mutlu geçen bir on yılı anlatmak için tekrar girerim sözlüğe. hepinize teşekkürler. yorumlarda, hikayede adı geçmiş diğer kişiler soruldu çokça onlardan da bahsedip gideyim artık.

    sevgilim: hala tripçi binle beraber. duyduğuma göre mutlular. tripçi bin bir bankada uzman yardımcısı olmuş. sevgilim tekrar kpss\'ye hazırlanıyormuş. sevgilimi bir kere kızılayda gördüm. kök çarşısında fotokopi alıyordu. yanına gitmedim. tekrar ağlamaktan korktum. o da beni görmedi zaten.

    kübra: galiba o da asistan olmak istiyormuş. yüksek lisans yapıyor.

    alanyadaki oda arkadaşım: hani şu çıplak uyuyan manyak. mezun olduktan bir kaç ay sonra ankaraya geldi beni aradı. buluştuk. kendisinden 10 küsur yaş büyük bir kadınla evlenmiş. ama mutlu baya. rahatım yerinde diyor. her şeyi hüngür hüngür ağlayarak anlattığım son kişi. yine beni aşırı gerçekçi yorumlarıyla boğdu ama dediği her şey doğruydu. en başından beri. bana bırak bu işleri git dediği günden beri. ona elifin videosundan bahsettiğimde bana videoyu sildiren kişi. hem kendim için hem bir kadının hayatını kaydırmamam için yapmış bunu. sevgilimle ayrılmamın üzerinden yıllar geçmiş artık elif evlenmiş onun yuvasını yıkmamın sadece zarara sebep olacağını ve benimde hatalarımın olduğunu söylemişti. bende sildim onun gözlerinin önünde sildim. çünkü şu ana kadar hep haklı çıkmıştı.

    büyük abim: hala evlenmedi. ama evlenmek istiyormuş artık. diğer abilerimin ikisi de evlendi. birinin bir oğlu var. öbürü zaten daha yeni evlendi sayılır. çalışıyorlar galiba yapmak için.

    ukraynalı: intagrama attığı fotolar kadar haberdarım. arada birbirimize ufak yorumlar yapmaktan başka konuşmamız olmadı. galiba ukraynada bir okulda dans hocası çünkü hep dans okulu gibi bir yerde küçük çocuklarla resim atıyor. okul kendi okulumu bilmiyorum.

    gineli: galiba hala bu işlerde. hiç değişmedi lan hala aynı görüntüde. hala şık giyiniyor bin.

    elif: hiç bir bilgim yok ne yaptığı hakkında ama büyük ihtimalle boşanmış çünkü sosyal medyada soyadı kızlık soyadı olmuş. elif yy.

    onur: en son tus kasıyordu.

    lisedeki sevgilim ece: bilmiyorum ne yapıyor.

    ali: zaten daha önce bahsetmiştim. üniversite okumadı. babasının dükkanında çalışıyordu. şimdi evlenmiş. bir çocuğu var galiba.

    şayen: öldü zaten...
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1
      Aq ya ne vedasi
      ···
    2. 2.
      +1
      olummm böyle bitmeseydi bea neyse geçmiş girsin
      ···
    3. 3.
      +1
      Sayen ve onur kimdi niye hatırlayamadim
      ···
    4. 4.
      +1
      Aga kız bulamıyor buralar senin verdiğin öğüt sizden değerlisi yok , değerli yapacak birini bulamıyor buralar onu yazsan
      ···
    5. 5.
      +1
      Kanka gitme sözlükten sana birşeyler sprucam.
      ···
    6. 6.
      +1
      akşam akşam triplere girdim amk
      ···
    7. 7.
      +1
      Vay aq çok sağlam hikayeydi valla duygulandım ya
      ···
    8. 8.
      +1 -1
      Derin Esmer - Gerçek Hayat
      ···
    9. 9.
      0
      8 mart günü hikayeyi bitirmem tesadüf mü?
      ···
    10. diğerleri 7
   tümünü göster