/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 76.
    0
    güçsüz kol = büyük göğüs, güçlü kol = küçük göğüse sebep olur panpa 6. aya göre iyi ama kolları geliştir biraz daha
    ···
    1. 1.
      0
      ne saçmalıyon sen aq gotten element uydurma
      ···
      1. 1.
        0
        Neyini uydurucam aq kontrollü çalışma ile alakalı,bu sıra yeni başlayanlara hep iri göğüs programı veriyorlar.Ana göğüs hareketlerinde gücün yetmediği yerde kol devreye girer orantısız iri kolda bir çok göğüs hareketinde öncelikle arka kol ile az miktar ön kol çalışır. Kolun güçsüz kaldığı yerde tüm güç göğüse biner sadece ikisini dengele
        ···
      2. 2.
        0
        gücün yetmediği yerde kol mu devreye girer sjsjjs amk veledi git araştır öyle gel 2 yıldır antrenörüm böyle saçma bi yazı görmedim. göğüste press hareketlerinde ek olarak triceps ve ön omuz çalışır yani örnek; bench press basarken göğüs, triceps,ön omuz 3ü beraber bir kuvvet uygular, bench press temel bir göğüs hareketi olduğu için ençok göğüs çalışır.ön omuz ve tricepste bu harekette destek oldukları için bunlarda gelişim sağlar. hacim için daima serbest ağırlıklar kullanılır beraberinde tüm hareketler de başka bölgeler de çalışır. vücut orantısızlığı olması için bazı bölgeleri az çalışman gerek. misal bacak gününü atlarsan bacakla üst vucut orantısız olur.
        bilip bilmeden boş konuşma
        ···
      3. 3.
        0
        Birader ben 3 senedir uğraşıyorum bu spor ile bizzat babam 16 senedir yapıyor aynı zamanda anatomi okuyorum kol denilen bölgede triceps yok mu ? Kol denilen bölgede bilek ön arka kol ve omuzu barındırır, devreye girer mantığı göğüsün tamamen işlevsiz olması değil diğer yerlere daha fazla yük binmesidir 2 yıldır nerede antrenörsün bilmiyorum ama dediğimi anlamayacak kadar salaksın birde velet diye girmişsin konuşamaya karşındakinin yaşından haberin olmadan, sporun ortasında fotoğraf atmışsın kan pompaladıktan sonra 6 aydır yapıyorum diyorsun sana kabaca 6 aya göre güzel bir göğüs kası oluşturmuşsun ama yannanımdan ince kolun var ve bu farkın 6 ayda çoktan kapanmış olması gerek ama kapanmamış ondan bahsediyorum sana, benim yazdığımdan alakasız hacim kazanmayı yazmışsın benim dediğim orantısızlık alt ile üst bölge arası değil gövdede üst bölge içinde ki uyumsuzluk.
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster