/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 351.
    +12 -19
    öpüşmeye kaldığımız yerden devam ettik. ara sıra orasını burasını ellesem de kıyafetlerinin üzerinden ikinci aşamaya bir türlü geçemedim. e demek ki o da pek istemedi ki olmadı. çünkü isteyen, kafasına koyan bi kızın kıyafetinin üstünden memesini okşarsanız, elinizi alır kıyafetin içine sokar. trafik polisleri yapıyo ya eliyle geç geç geç hareketi. onun yatak versiyonudur bu işte.

    böyle bi yandan öpüşüp bi yandan hesap ödemeye çalışan iki farklı aile babası gibi el güreşi yaparken yorulmuşuz uyuyakalmışız. evet yanlış okumadınız. salonun ortasında deniz'le aynı yatakta uyuya kaldık.

    sabah evden gelen seslere uyandım. deniz'le esin mutfakta sessiz ama sert bi şekilde bi şeyler konuşuyorlardı. filmlerdeki gibi pantolonu gömleği alıp camdan atlayayım diye düşündüm de üçüncü kattan beton zemine yapışınca pek bi coolluğu kalmayacaktı o hareketin. çektim pantolonu yatağın içinde giydim. gömleği de geçirdim hemen üzerime.

    belki de başka konuda tartışıyolardı amk? belki de deniz kalkmıştı çoktan gitmişti, esin bizi hiç görmemişti o şekilde?

    parmak ucunda yaklaştım kapı girişine dinledim. esin 'huursun işte kızım' dedi, cümleyi duyduğum gibi dış kapıya koştum, açtım ayakkabıyı aldım, çoraplarla koşa koşa çıktım apartmandan. sokakta biraz koştum, sonra ayakkabıyı giydim. bi tane diş doktoru mod vardı o zamanlar burada, iyiydi aramız. ona yazdım telefondan benim hesabı kapat acil diye. telefonu da uçak moduna aldım döndüm eve.

    sonra ne bir mesaj geldi o kızların birinden, ne bir mail geldi. ne birisi aradı. hiçbir şey olmadı lan. olay hiç büyümedi.

    eğer hala buradaysanız, esin veya deniz, merak ediyorum olayı nasıl bağladınız aranızda. bana bi yazın lan. zaten geçti gitti artık bi kırgınlık falan yoktur. konuşur eğleniriz az.

    ayrıntılı yazdım ki size ulaşabileyim trend'e falan gireyim diye.
    ···
    1. 1.
      0
      hahahahahahahaha ulan şerefsiz kahpe evladı bu vakte kadar ortaya çıkmanı bekledim.Şimdi sıçtım ağzına
      ···
    2. 2.
      0
      deniz de benim
      ···
    3. 3.
      0
      Kesin bilgi yayın. xD
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster