/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 451.
    +2
    Abimden adresi öğrendim çıktım sigara almaya büfeye giderken uyuycam nerdeyse. Adama zombi gibi gidip abi uzun chester dedim. Adam bildiğin korktu. Aldım geri döndüm.

    Sigaraları içtik artık dağılırız diye düşünürken bahçeliye gitmeye karar verdik(oyumu uyumak için kullandım). Gittik bizim bir abimizin barına. Oturuyoruz. Karşıda 2 tane kız var. Tabi ben 50 derece gördüğüm için kızlara bilgisayara bakar gibi bakıyomuşum farketmedim. Tabi kız da bana bakıyor.

    Ataberk beni iyice gaza getirince ben konuşmaya yanlarına gittim. Kızla tanıştık. Ben komik olmayan espiriler yapıyorum kız gülüyor. Anladım ki kız bana boş değil. Bir de yanındaki kız benim bir arkadaşın yanına gitmem gerekiyor diyerek gidince kaldık baş başa.

    Biraz muhabbetten sonra ben bunun omuzuna yattım. Ama nasıl güzel kokuyor. Ufak ufak sohbet ediyoruz. Bira sipariş etmişiz içiyoruz.

    (Burdan sonrasını başkasından dinledim)
    Ben omzunda uyuyakalmışım:) bizim salaklar da bırakmışlar beni kızla. Kızın arkadaşı geri dönmüş 1 saat sonra. Kız beni uyandırmaya çalışmış yok uyanmıyorum. Mekan sahibi abim oo koçum diye gelip uyuduğumu görünce kızlar durumu açıklayıp gitmişler.

    Ben sabah 8 de uyandım. Bir baktım ne kız var ne insan. Neyse gibtiret dedim. Sordum abime telefonunu bıraktımı diye, bırakmadı dedi.

    Ben bizim ekipte bayağı dalga konusu oldum. Tam 6 ay sonra aynı gömleği giyiyorum. Üst cebinde kağıt buldum.
    Kış uykusundan uyandığında haber ver ayıcık *

    Bu taktan hikayeden çıkarılacak sonuç. Siz siz olun uyuyun *
    ···
   tümünü göster