/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 451.
    +1
    Size kadınlara küsmeme sebep veren bir olayı anlatmak isterim. Bugün dertliyiz, düşünceliyiz.

    Lise 1 de tanışıyorsunuz onunla. Yüzü adeta melek. 2 ay içerisinde tanışıyorsunuz. Tam size göre bir insan. ikinizin de ilk sevgilisi. Siz ciddi yakışıklısınız. Kız ise size nazaran daha az güzel ancak o da güzel. Zaten sizin için önemli değil.

    Liseyi beraber okuyorsunuz. Ona dokunmaya bile kıyamıyorsunuz. Beraber yatakta utanarak sarılıp uyumaktan başka hiçbir şey yapmıyorsunuz.

    Lise bitiyor. Aynı üniversite aynı bölüm. Bölüm de güzel bir bölüm öyle boş değil. Yazın sonunda düzenlenen mezuniyet tarzı yemekte içiyorsunuz. Sarhoş olmasın diye çaktırmadan arada onun birasından içiyorsunuz.

    2 bira içtiğini sanarken aslında 1 bira içiyor. Gecenin sonunda ilk kez sizden onu öpmenizi istiyor. Reddetmek mümkün olmuyor zaten. 10 dakika öpüşüp nefes nefese kalıyorsunuz. Ki hala isteğiniz var.

    ilk sevişmenizi onunla yaşıyorsunuz. ilkleriniz onunla, onun ilkleri sizinle. Gözlerine bakarken parladığını hissediyorsunuz. Tam 9 senedir berabersiniz. Okul bitiyor. Evlenmek için tek engel askerlik.

    Gözü yaşlı uğurluyor sizi. Elinizde onun fotoğrafı. Kolunuzda onun ismi. Boynunuzda onun adı yazan künye. Askerlikte her gün onu aramaya çalışıyorsunuz. Her gün konuşuyorsunuz.

    Bir gün konuşurken kavga çıkarıyor durduk yere hemde. Ailenizin ona kötü davrandığını söylüyor. Öyle bir şey olmasına ihtimal veremediğiniz için ailenizi savunuyorsunuz. Ailenizle konuştuğunuzda ise öyle bir durum olmadığını söylüyorlar.

    Olayı anlamayın en yakın arkadaşınızı arıyorsunuz. Kardeşim iyi ki aradın demem gereken bir şey vardı diyor. Onu bir barda sarılarak bir adamla gördüğünü, gidip adama saldırdığını söylüyor. Sevdiğinizin ise ona bunu size söylerse arkadaşlığınızı bozmakla tehdit ettiğini öğreniyorsunuz.
    ···
   tümünü göster