/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 1.
    +144 -40
    burası müslüman bir ülkede doğup ateist deist gibi kavramları din edinmiş bir ergen topluluğu buraya bu başlık açılır mı bunlar müslüman ülkede doğup müslüman olamamışlar sen başka bir ülke diyorsun başka bir ülkede doğsalar süzme huur çocuğu olurdu bunlar burda bile bunu başarmışlar baksana babadan oğula nesil herhalde bunlar

    not: aşırı bilinç içerir incedir görebilene
    ···
    1. 1.
      +1
      Emmioğlu sen naptın

      gibtin ya bizi
      ···
    2. 2.
      +2 -1
      ne anlatıyon amk
      ···
    3. 3.
      +2 -1
      Yalnız müslüman değil türkiye amk aveli bi gibim biliyor gibi yazmışsın
      ···
      1. 1.
        +3 -1
        kara2307
        oybirinci nesil normal

        neslinden dolayı cevap vermiyorum ergen kardeşim.
        ···
    4. 4.
      +2 -1
      Ülkelerin dini olmaz güzel kardesim
      ···
      1. 1.
        0
        mecaz-ı mürsel "ad aktarması" konusuna bir göz at veled senin seviyen yetmiyorsa benim suçum değil bu. türkiye diyince bu parağraftan senin anladığınla benim anlattığım aynı şey değil.
        ···
      2. 2.
        +1 -1
        Veled yazman beni çok mutlu etti teşekkurler 😗
        ···
      3. 3.
        +1
        aferim sana veled child felan hep aynı manaya gelir oybirinci değil misiniz alayınız aynı amk.
        ···
      4. diğerleri 1
    5. 5.
      +1 -1
      Amk yarıldım süzme huur cocu ne qkskskskks verdim şukunu panpa helal ancak bu kadar güzel mizahi bir dille özetlenirdi
      ···
    6. 6.
      -1
      Kes karını kızını giberim çomar oç
      ···
      1. 1.
        +1 -3
        tam anlatmak istediğim tipsin gibi ağzında gezen sıçılmışlardansın
        ···
    7. 7.
      +2
      Muazzam bir yazı adam özetle liseli binleri anlatmış elimde olsa 100 suku verirdim helal olsun 👏👏👏
      ···
    8. 8.
      0
      Bu ürünü beğendiğini ve her hayvanda bu her yere boşver kanka kaşardı bir şekilde yaşıyorum yarı modern yarı geri geldi yine amk cocu ne diysinla gevvvvşşşşşşeeekk
      ···
      1. 1.
        0
        olum ne içtin de yazdın bunu hiç bişey anlamadım la
        ···
    9. 9.
      +1
      Dostum öncelikle müslüman bir ülkede değiliz laik ve dini olmayan bir ülkeyiz. ikinci olarak kur an da bize söylenen gibi, sadece müslümanlığı değil diğer dinleri de araştırmamız ve okumamız gerekiyor. Ki hz muhafazid e inen ilk ayetteki ilk kelime "ikra"( oku) eğer bana müslümanlık değil de ateizm, deizm veya hıristiyanlık mantıklı ve doğru gelseydi bunlardan birine inanırdım. Laik bir ülkede yaşıyorsan bu tür şeylere hoşgörü göstermek zorundasın. inanç senin içinde olan birşey.. inancın gibi yaşamak yerine etrafa gösteriş yapmaktan vazgeçin
      ···
    10. 10.
      -1
      dıbınoğlu nonteistlere ergen diyor islamı eleştirsek Gorçok oslom bo doğol der yada inanmoyoson soygo doy der bin
      ···
      1. 1.
        0
        he amk he ne mal adamlarsınız biriniz her inanca saygı duy diyorsunuz diğeriniz müslümanı aşağılıyorsunuz bir diğeriniz saygı duy der diye beni eleştiriyorsunuz ulan üç kişi entry girmiş üçünüzde tezatsınız amk. siz bu tezatlığın milyonda birini müslümanda bulsanız allah kitap komayıp sayarsınız.

        bide pampa sen beni severdin niye böyle yaptın şimdi gerçek islam ile şuanki müslümanım diyenlerin yaşadıkları aynı şey değil o konuda katılıyorum sana gerçek islam güzel lan harbiden.
        ···
      2. 2.
        0
        Nerde tezatlığa düşmüşüm ben ateist temsilcisimiyim amk nabayım mal olanları varsa
        ···
      3. 3.
        0
        senin söylediklerinde diğer ateistim diye cevap verenlerin hepsi tezat diyorum sen kendi içinde tezata düşmemişsin. ee ben müslümanların temsilcisimiyim bir müslüman bişey yapınca peygamber allah kitap komayıp hepsine mal ediyorsunuz ya.
        ···
      4. 4.
        -1
        Ne alaka aq
        ···
      5. diğerleri 2
    11. 11.
      +1 -1
      (bkz: nettin yigen yaw) Sen nasıl bir sığ beyinlisin ya bir de ince flan yazmış.

      Dostum bak şimdi, ateist veya deistliği seçen veya seçecek olan adam bunu müslüman ülke de de seçer hristiyan ülke de de hatta budist ülke de bile seçer, bunun nerede doğduğun ile bir alakası yok.

      Şimdi gelelim Seçermiydiniz konusuna hiç birimiz seçmezdik. Çünkü senin Ataların, Anan, Banan o Dine inanırken kalkıp da ben müslüman olucam demezsin. çünkü onlara göre de doğru olan o. Tüm avrupa geri zekalı son din olduğunu bile bile cehennem de yanmayı tercih ediyo bir tek sen akıllısın di mi.
      ayrıca; Avrupa da veya Amerika da Doğsan çok büyük ihtimal ile Müslümanlardan nefret edecektin. çünkü sen ülken de gül gibi yaşarken orta doğu da millet din mezhep ıvır zıvır terörizm. diye iğrenecektin. kimse kendini kandırmasın.

      Edit: binde bir duyuyoruz Müslüman oldu işte kaç yaşından sonra şöyle oldu böyle oldu. dikkat edin o sonradan dönmeler. hep varlıklı insanlardır. bu devir de. gariban olup da sonra dan müslüman. olan var mı ?
      ···
      1. 1.
        0
        o zaman cevap vermeye değer bulmamıştım. bidaha okudum cidden o kadar boş yazmışsın ki sadece varsayım. o da aptalca bir varsayım.
        ···
      2. 2.
        -1
        bu mu yani cevabın, boş yazmışsın.

        2 sene geçmiş aradan hala mal oğlu malsın.

        mal öleceksin.
        ···
      3. 3.
        0
        ulan salak yazdığın yazıyı bir daha oku cevap verilecek değerde değil. bi de bana mal diyor andaval. seçecek olan adam her şartta seçer diyip sonra da avrupada abde de doğsan müslümanlardan nefret ederdin diyorsun. e be zekasız kardeşim neyine cevap vereyim ben senin. inancın bişeye bağlı olmadığıyla başlayıp mala mülke göre değişir ülkeye göre değişir diyorsun. öyle bir malsın ki iki tezat görüş yazmışsın bir yönüyle beni desteklemiş bir yönüyle tam tersini söylemişsin. şimdi ben aynı konuda iki farklı görüşü iddia edecek kadar salak olan birine ne anlatayım. bi de üzerine 2 sene sonra cevap bekliyor başka işin yok mu ezik misin?

        mal demişsin ulan vallaha güldüm hep bu kadar aptal olup hem de bunun farkında olmadan yaşamak harbiden büyük adamsın senin kafanı yaşamak için millet ne paralar harcıyor. hadi şimdi git de biraz kumda filan oyna
        ···
      4. diğerleri 1
    12. 12.
      0
      Kimse müslüman olmak zorunda değil bunu anla her müslüman olmayan da huur çocuğu değildir. Bu kadar sığ kafalı bir aptal görmedim. Önemli olan bu ülkede Türk olmaktır.
      ···
      1. 1.
        0
        ben herkes müslüman olmak zorunda demedim bana ne isterse krem peynire tapsın amk. her müslüman olmayan huur cocugu değildir tabiki burası incisözlük huur cocugu derken gerçek anlamında küfür kasdedilerek söylenen bir söz değil bildiğin gibi. bana göre de sen sığ kafalısın ezik kardeşim. hem seçilebilen bişeyin eleştirilmesine karşı çıkıp sonrada seçilemeyen bir ırk için ırkçılık yapman da ayrıca ne kadar ilk sözünle son sözünün sığ ve salakça olduğunu da ifade edeyim huur çocugu.
        ···
      2. 2.
        0
        sen çok büyük huur çocuğu bir vatan hainisin. Türklük bu toptaklarda her zaman yer alacaktır. Din konusu zorlanacak bir durum değildir. Kimse ırkını seçemez ama bu ülkede yaşıyorsan Türklüğe karşı gelen herkes haindir. Bu toprakların nasıl alındığı çok açık. Ülkenin %99 u müslüman zırvalığını da savunmazsın umarım.
        ···
      3. diğerleri 0
    13. 13.
      0
      Küfretsem kaybettigim zamana yazik ulan huurnun evladi ben senin gibtigim dininr inanmak zorundamiyim?
      ···
      1. 1.
        -1
        küfür etme huur çocugu günah günah... bizim annelerimiz filan huurluk yapamıyor pampa sizin bacınız ananız huurluk yapınca sorun olmuyor bizimkilerle karıştırma bizde olmaz öyle şeyler. benim dinime inanmak zorunda değilsin tabiki güzel kardeşim istersen taka tap istersen hiç bişeye tapma çok da gibimde amcık hoşafına bak ya hahahah
        ···
      2. 2.
        0
        Senin gunahinida allahinida giberim huurnun evladi burda bir tane huur çocugu var oda sensin uza gibtirtme belani
        ···
      3. diğerleri 0
    14. diğerleri 11
   tümünü göster