/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 451.
    +54 -2
    bakın sıradışı bir doğum gerçekleştirdiniz dedim bunu araştırmamız lazım dedim . o sıra başhekim tuğrul bey mantığına sığmamışçasına yüzüme baktı neden gerçekleri söylemiyorsun der gibi . sonradan amacımı anlamış olacak ki o da girdi söze ve kızım bak senin bile hayati riskin vardı doğum çok zorlu oldu belki senin büyük bir sağlık sorunun var dedi . madem eve gitmek istiyorsun bu akşama doğru son kontorlleri yapalım seni yollayalım dedi . kadın tamam dedi ardından tuğrul bey hemen atıldı ama bana söz ver geri geliceksin ve seni bir kontrol edeceğiz dedi . kadın geçiştirmek adına kafasını salladı tuğrul beyde onun geçiştirmek için olduğunu anlamış olacakki neyse biz çıkalım yine geleceğiz dedi . biz çıktık ve ailesine görüşebilirsiniz dedik . tuğrul beyin odasına doğru yürüdük .
    odaya girdik ve tuğrul bey ser bir tonla başladı hemen söylenmeye oğlum bak yazıyorum buraya kadının ya korktuğu bir şey var yada bu işin içinde çok büyük bir takluk var dedi . bende hocam haklısınız kadının hal ve hareketleri düzgün değil çok şüpheli bu olayı ne yapacağız nasıl yönlendireceğiz dedim . kadından ve eşinden dna örnekleri alınmalı karşılaştırılmalı bu çocuk neden bu halde doğdu onun sırrı orda gizli oğlum dedi ve kendisine daha önce verdiğimiz dosyayı çıkardı ve sırasıyla ilk bebeğin o kılların istilasına uğradığı yüzüne gözlerine detaylıca baktı . sonra iki göbek deliğine indi gözü ve en son parmaklarına eline . masaya fırlattı en sonunda çileden çıkarcasına . bırakırsak araştırma hakkımızı kaybederiz ve birdaha rızasıyla bize gelmeyebilirler dedi. Akşama bırakmayın dedi .

    arkadaşlar hikayemizin sonuna daha var ve bende yazarken yoğun çaba sarfediyorum ayrıntıları geçmemek için birde niyetli olunca zorlaşıyor artık uzun partları 5 er 10 dakka arayla atacağım iftardan sonra seri devam ama iftara kadarda bir 5 part atarım
    ···
    1. 1.
      +1
      Yaz lan köle bi kere daha pluyodum bırakmıştın dilerim seni
      ···
    2. 2.
      0
      14 dk oldu 5 er 10 ar dk dıyon ama hikaye güzel şukunu verdim
      ···
   tümünü göster