/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +23 -1
    Not:Bu nick6sına yazdığım puşt ağır cemaatçi birer zina evladıdır. Anasını badem bıyıklı abilere gibtirtmekten ve anasının gibilişine bakıp çavuşunu tokatlamaktan zevk alan pensilvanya köpeğidir. Ağır muallak babasının zütünü tıraşlatıp kandildeki peşmergelere gibtirdiği de rivayetler arasındadır.

    Şimdi nick6 sına hakettiği methiyeleri(!) düzsem bu gidip benim nick6ma ana avrat düz gidecek biliyorum.Bak güzel kardeşim, sana kötü şeyler demeyceğim burada tek demek istediğim;her zaman ben haklıyım modunda olma "Lan ya yanılıyorsam?" da diyebil tek temennim budur.Sen tanrı değilsin kardeşim benim yanlış fikirlerin olabilir.
    Edit:Kendisi ihraç edilmiş fetöcü beyler uzak durun benden söylemesi
    ···
    1. 1.
      +1 -20
      Not: Bu cevap verdiğim puşt ağır cemaatçi birer veled-i zinadır. Anasını Cübbeliye bademleme yaptırıp + x y'ın kedicik kadrosunda görmekten ve anasına zütten yedirmekten ve anasının zütten yeyişine bakıp 31 çekmekten zevk alan Pensilvanya köpeğidir. Aslen Fetö'ye hizmet eden bir huur evladıdır. Ağır muallak babasının zütünü tıraşlatıp azıp 31 çekip kandildeki peşmergelerle birlikte gibtiği de rivayetler arasındadır.

      Yazsaydın ya cevabını verirdim dıbına koduğum evladı. Şomdo nock6sono hokottoğo mothoyoloro(!) dozsom bo godop bonom nock6mo ono ovrot doz godocok boloyorom. Aferin doğru analiz etmişsin huur çocuğu seni. Niye olmayacakmışım anasını gibtiğim? Ben kendi beynini eğitmiş, entelektüel biri olarak sizin gibi aptal varoşlarla kendimi bir tutup "Aa haksız da olabilirim belki." modunda mı takılayım amk? Boş yapma ben çoktan aştım buraları. Düşüncenin tanrısıyım, yanlış fikirlerim olamaz. gibtir git şimdi!
      ···
      1. 1.
        +12
        Tamam yerim seni, kızma entellektüel "düşüncenin tanrısı"
        ♡♡♡
        ···
      2. 2.
        +2 -3
        Entellektüel değil amk cahili. Entelektüel. gibtir git şimdi ananı düşüncenin tanrısı olmanın getirdiği yetkilerle giberim.
        ···
      3. 3.
        0
        1 yıl sonra editlediğin entryi görmeyeceğimi mi sandın kaltak evladı?
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      -6
      Biz de biliyoruz her zaman haklı olamayacağımızı aptal huur evladı. Bana küfür etmiyor olman sana küfür etmeyeceğim anldıbını taşımaz huur çocuğu. Üslubuna ve niyetine bakarım birine söveceksem. Ve senin üslubun da niyetin de baştan sakat! Haksız olamayabileceğimi ben de biliyorum lakin haklı olamayabilirim kafasıyla takılmam, her zaman haklıymış kafasıyla takılırım. Haksız olduğumu kanıtlayıncaya kadar da bu böyle devam eder. Haksız olduğumu kanıtlayana da haksız olduğumu kabul ederim bu kadar basit. Bana akıl verecek seviyede değilsin. Kaybol.
      ···
      1. 1.
        +6 -1
        Tamam reyiz hemen kayboluyorum haha
        ♡♡♡
        ···
      2. 2.
        -2
        Aferin adam ol gibmeyeyim zütünü.
        ···
      3. 3.
        +1
        Sana bir şey söyleyeyim raptak nickli şahıs başkalarının yazılarını kopyalayıp üzerine şomdo hokottoğo diye çevirerek yapıştırman haklı olduğunu göstermiyor aptal evladı sadece güzel kıvırdığını gösteriyor ve de kendini sürekli haksız olabilirim yerine direk haklıyım düşüncesiyle hareket edersen gerçekten haksızsan iyice sıçıp sıvarsın en sonda işin içinden çıkamazsın bu yani bir nevi ego
        Fakat haksız olabilirim diye bakarsan sıçarsın ama öbürki düşünce gibi yani sen gibi sıvamazsın hatanı kısa yoldan telafi etmiş olursun
        Şimdi şu yazımıda kopyala sesli harfleri o lara çevir veya yazımı GÜZEL ANALiZ ET zayıf noktaları bul ve küfürle karışık cevap yaz tamam ?
        ···
      4. 4.
        -1
        Ya kes sesini dıbına kodumun kanser huur çocuğu, bu aptal da entrylerime musallat olmuş dıbına kodumun otistiği seni. Ben başkalarının yazılarını kopyalamıyorum huur çocuğu, daha iyisini oluşturup onları kendi silahlarıyla gibiyorum senin gibi beyin özürlü bin kuruları da aynısını kopyalıyorsun diye kuduruyor. Evet, başkalarının yazılarını kopyalayıp üzerine şimdi hakettiği diye çevirerek yapıştırmam haklı olduğumu gösteriyor aptal huur evladı. Kıvırmak mı? Ahahahahahaha gibtir git kıvırmanın ne olduğunu öğren amk aptalı. Küfür etmekle haklılığı nasıl bağdaştırdın lan kafatasını gibtiğim salağı seni. Bana bunu niye anlattın şimdi beynini gibtiğim? Sanki bilmiyoruz, 5 yaşında çocuğa ders mi veriyorsun beyinsiz gavat. Burda sıçıp sıvasan nolur lan inci burası amk inci senin gibi işsiz hayatsız huur çocuklarının mekanı burda rezil olsan kim bilecek dıbına kodumun moronu. En sonunda işin içinden çıkamazsın diyor amk puahahahahahaha. Neyin işin içinden çıkamayacam lan gibik. Ben kendimi sürekli haksız olabilirim yerine direkt haklıyım düşüncesiyle hareket ederim her zaman ve gerçekten haksız olduğum görülmemiştir, ha gerçekten haksız da çıksam iyice sıçıp da sıvamam kendimi haklıymış gibi gösterip haklı çıkarım evlat sen rahat ol.

        dıbını kafasını gibtiğimin aptalı seni burda birbirimize asılsız şeylerle sallıyoruz burda haklılık veya haksızlık kavramı yok beynini gibtiğim. Ben haksız çıksam da sıvamam dıbına kodumun hayatsız huur çocuğu seni kaybol. Senin şurda yaptığın şomdo hokottoğo dediğin gibi mi aptal huur çocuğu. Şomdo şo yozomo do kopyolo soslo horfloro o loro çovor voyo yozomo GOZOL ONOLOZ OT zoyof noktoloro bol vo koforlo koroşok covop yoz tomom? Anasının leşini gibtiğim sen kimsin de ben senin zayıf noktalarını bulayım. gibimde olacak kadar değerli olduğunu mu sandın? iyi züt etmeye kasmışsın ama ben senin züt edebileceğin biri değilim gibiK. Senin gibi böyle züt etmek için zütünü yırtan aptal tiplere aşırı tilt oluyorum amk.
        ···
      5. 5.
        0
        Ananın dıbına portal açayım aynı anda amıyla zütünü birlikte gibeyim huur çocuğu
        ···
      6. diğerleri 3
    3. 3.
      0
      iyide moruk sıçıp sıvamışsın gene hahaha haksızsam haklı görünüp işin içinden çıkarım felan Ahahahah yahu alemsin~ seviyorum senii :❤️ sen de kendine göre haklısın yapacak bir şey yok anlamayan anlamıyor be raptakcım bak şuan şu entryni kaç kişiye okutsak kaçı ben haklıyım der kaçı sen haklısın der acaba çünkü topluluk önemli her taku topluluk belirliyor sen haklı olsan bile ki sen haklı deilsin (bana göre)
      ···
    4. 4.
      +1
      Nerede sıçıp sıvamışım yine aptal huur evladı seni? Ulan beynini gibtiğim haksızsan işin içinden çıkamazsın falan tarzı bir şeyler yazıp saçmalamıştın ben de bunu yapabileceğimi söyledim daha bunu anlamamış sıçıp sıvamışsın diyor dıbına kodumun amip beyinlisi seni ahahahahaha. gibtir lan seviyormuşmuş beni. Yalanını gibeyim senin, sen benimle uğraşmayı seviyorsun huur evladı. Kim ne der benim gibimde değil. Topluluğun da zerre önemi yok amk. 1000 tane amip beyinli senin haklı olduğunu söylese 5 tane zeki ve beynini kullanabilen adam da benim haklı olduğumu söylese ben o 1000 taneyi mi kâle alacam şimdi aptal huur evladı? Ben haklıyım ve hayır hiçbir gibi topluluk belirlemiyor. gibtir git şimdi. Beni anlamıyorsun, beni anlamadığın için haklı olmadığımı düşünüyorsun amip beyinli.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster