/i/Kız Meselesi

  1. 1.
    -1
    çakal analarının beyinlerini yıkadığı kurban dostlarım benim.
    sevdiğiniz kadın asıl sizi şimdi zütünüzden gibecek. çünkü delice sevdiğiniz o kadının içine çok acımasız bir çok eşli insan yatıyor. çok acımasız. insafsız. gözünüzün yaşına bile bakmayacak bir çok eşli canavar var o kadının içinde.
    ama sizin bundan haberiniz yok, çünkü kadınların gerçek yüzünün öğrenilmemesi için sessiz bir anlaşma ile doğan bütün erkek çocuklarına kadınların masum melekler olduğunu öğreten tüm kadınlar, yani anneler, yani sizin de anacığınız, size bunun tam aksini öğretti. ya da, doğru ifadeyle, sizin beyninizi yıkadı ve sizi kadınların ağına düşüp sömürülecek bir kurbana dönüştürdü. elbette bunu bilinçli, isteyerek, oğlumu mahvedeyim, mutsuz edeyim diye yapmadı.

    doğa ona, bu şekilde çocuk yetiştirmesini ve erkek çocuklarını aptallaştırmasını emrettiği için böyle yaptı. kendi çocuğunun, oğlunun ona aşık olmasını, ona tapmasını, onun sözünden çıkmamasını istediği için sizi kendine aşık etmek, sizi kendine hayran etmek, ömür boyu ondan ayrılmayasınız diye sizi kandırdı, size kadınların gerçek yüzünü anlatmadı.
    oysa gerçek şu: kadınlar acımasız, insafsız, hiç gözünüzün yaşına bakmayan çok eşli canavarlardır.

    bu gerçeği kabullenmek zorundasınız.
    ···
   tümünü göster