/i/Tespit

  1. 1.
    0
    Bana Atatürk'ün hatalarını söyle tek tek cevaplıyim güzel kardeşim
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      Bence bak bence diyorum yani bence:

      Milliyetçilik

      Katılıyorum, 20. yüzyılda kabul görülebilir. Onun döneminde popüler olan bir şey ama keşke bu konulara daha ılımlı baksaydı. Şu an milliyetçilik önemsiz bir kavram çünkü. Aradan asır geçti. Yüzyıl atladık. Artık insanlar hümanizmi benimsemeye başlıyor fakat Türkiye'de hala "ne mutlu türküm diyene" diye bir söz var. Diyeceksin ki Atatürk soylemis onu ama ayni Atatürk bilimin sözlerinden önemli olduğunu savunuyor. Kimse belirli bir irkin adini kabul etmek zorunda degil. Daha fazla yazabilirim ama üşeniyorum doğrusu.

      Tekrar söylüyorum "bence"
      ···
    2. 2.
      0
      Ruh ikizim amk
      ···
    3. 3.
      0
      Ne Mutlu TÜRK OLANA dememiş değil mi kardeşim; Ne Mutlu Türküm Diyene Demiş. NE Mutlu Türküm Demiyenin de aq. falan gibi bir hakareti de söz konusu değil ha... Alınacak bir şey yok BENCE. Her sözü gibi buda naif ve klas bence. Öyle sanayi ağzı ile konuşan günümüz siyasetçileri frekansıyla anlaşılması zor tabi
      ···
    4. 4.
      0
      ihtiyar, AAA ÖYLE Mi YARAAAM BEN HiÇ O AÇIDAN BAKMAMIŞTIM VAY AMINIgibiM DEMEK TÜRK OLANA DEMEMiŞ OHAA NE KADAR MUAZZAM BiR SÖZMÜŞ BU MEĞER ANLAMAYA BEYNiM YETMiYORMUŞ VAY AMINAKOYiM.

      Fransız tarzı milliyetçilikten copy paste’dir bu söz. Salakmışız gibi önümüze sunmaya çalışmayın. Irkçılığın alternatifidir bu Fransız tarzı milliyetçilik. Irksal yerine kültürel ayrım ve dayatma. Sonuç olarak milliyetçiliktir, insanı böler, harcar; kafa giber. Beyin gerektirmez, aidiyet gerektirir. Sonra da ırkçı değilim dersiniz, iyi ki değilsiniz dıbına koduklarım tebrikler.
      ···
      1. 1.
        0
        Uslubun anlayışını yansıtıyor şampiyon... Oldukça rafine damıtılmış bir Irkçılık anlayışın varmış... Düşman da olsa bir ülkenin simgesini ayaklar altına almayı reva görmeyen bir inceliği bu anlayış ile tenkit ediyor olmanda ilgimi ayrıca cezbetti... Minnet sözcüğü nasıl bir beden buluyor acaba o tasavvur deryası zihninde... Yorumlayabilmek okuma yapabilmek başka mecralar şampiyon... Okumak ile okuma yapabilmek ise bambaşka...
        ···
      2. 2.
        0
        Tatava yapma aptal. Bir de gelmiş burada ad hominem yapıyorsun. Her ne dersen de, anana bile sövsem ben haklıyım, üslubum bu gerçeği değiştirmiyor. Burada aptal aptal şekilli şukullu cümle kurarak kimlik siyasetini savunamazsın.
        ···
      3. 3.
        0
        Canım sen bir özeline bakıversene sana zahmet...
        ···
      4. diğerleri 1
    5. 5.
      +1
      Bu arada bu Abraham Falcon, The Jester, Fizikcii ve We Are All Africans’ı gerçek hayatta tanımak isterdim. Bana arada pm’den hal hatır sorun.
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster