/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    0
    ben de bir ara erenköyde yattım kardeşim. anksiyete, okb, majör depresif bozukluk ve derealizasyon teşhisi kondu. tabii işler kötüye giderse şizofreniye doğru kayabileceğini de söylediler. xanax, ativan, esram ve benexol kullanıyorum ben de. bizim gibiler çok var, artık ne desem boş olacağından sadece zütümü kırıp ölümü bekliyorum. sana da bol şans.
    ···
    1. 1.
      0
      Abi ben insanlarla muhatap olmasam çok çok iyiyim. Para sıkıntım da yok, olacağa da benzemiyor. Kendi paramı internet üzerinden minimum insan muhatabıyla kazanmanın yollarını arıyorum. insanları düşünmesem yine çok iyiyim. Onları aklımdan atmak için şizofren ilaçları alıyorum. Ben de Bakırköy'de 40 gün yattım. (2015'ten beri yatmıyorum, Xeplion iğnelerle beraber ilaçlardan fayda görürsem evden belirli antrenman durumları dışında çıkmayı düşünmüyorum. Nasıl olduysa bilek güreşiyle uğraşıyorum)
      ···
      1. 1.
        0
        Peki çok büyük çevrem olması şart mı? Şöyle diyeyim 3-5 arkadaş ve belki günün birinde olursa (4 milyar kız var) bir kız arkadaş ve ufak akraba çevrem dışında başkasına ihtiyacım var mı? Bilek güreşi var zaten, piyano kursuna da gideceğim. Yetmez mi? iş şart mı? Evden mühendislik tarzı işler yapsam çok mu yanlış olur? iş yapmayacağım açıkçası. Diyeceklerim bunlar.
        ···
      2. 2.
        0
        Sağ ol abi. Az ve öz iyidir. Çok çevreyi asla asla asla istemiyorum, beni YOK ediyor. Çok düşünmemek için spor ve müzikle uğraşacağım, teşekkürler. Evden yapılacak işleri kesebilirim, azaltabilirim de ama bir işle uğraşmam şart. Çanakkale'ye taşınıyorum, orada mezun olduğum bölümle alakalı iş miş yok. O yüzden bir hal çaresine bakacağım.
        ···
   tümünü göster