/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 226.
    +5
    havuza girdik sonra. sitenin havuzundan faydalanabildik neyse ki. cadı kazanı diye bir gib vardı. borudan kayıyordun içinde bir iki dönüp seni suya atıyordu. normalde tek tek kayılmasına izin veriliyor sakatlık çıkmasın diye. biz ahmet ben yunus ardı ardına kaydık. en önde ahmet sonra ben sonra yunus. ahmet suya düştü biz yunusla dönüyoz kazanın içinde. ben zayıf olduğum için ben daha çok döndüm yunus benden önce düştü. düşünce bi inledi zaten. sonra bide ben kafasının üzerine düştüm yıprandı resmen amk eğlenecem derken.
    o günün akşamında içip dışarı çıktık. tam bir tehdit unsuruyduk dıbına koyim. bir kamelyaya oturduk. çünkü yan kamelyada üç kız vardı. halit gitti çakmak istedi kızlardan.
    k:ahmet bu ne amk böyle taktik mi olur
    a:...
    kızlar gibtiri çekti bizde kalktık yolumuza devam ettik. sahile indik orda birer bira alıp oturduk gelene geçene bakıyorduk. halit yine gitti bir kız grubundan çakmak istedi amk. aklını gibim aynı kız grubundan istemiş. mecbur ordan da kalktık. evde vodkamız vardı gittik onu aldık iskeleye geçtik saat artık bire gelmişti etrafta pek insan yoktu. iskelede de bir tane çocuk tek oturuyordu. büyük ihtimal bir derdi vardı mal mal denize dalmıştı çünkü. o sırada biz de
    ···
   tümünü göster