/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 351.
    +4
    okul kapandı yaz okuluna kalacaktım iki dersten yoksa direkt sınıf tekrarı ve burs kesiliyordu amk. yaz okuluna başlamadan önce bir izmire gidim dedim geçen yıl gidememiştim. bu sefer ünal ve ünal sevgilisi esrayla beraber geçecekti izmir tatili.
    iyi ki esra vardı ama. ünal zütü gittiğimde hep içiriyordu bana. esra sayesinde izmiri gezdim. asansör, teleferik, karşıyaka, gün batımı iskelesi, hayvanat bahçesi ne varsa gezdirdiler beni.
    benim arkadaşların sevgilileri beni hep bin oalrak biliyordu. çünkü tek bekar bendim bide bunun üstüne biraz şüphe çektiler mi olayı benim üzerime yıkarlardı ben de kabul ederdim ilişkileri bozulmasın diye. esra da beni yıllardır öyle biliyordu ama hiç ters hareketimi görmeyince öyle olmadığımı anladı yıllar sonra. ben de esrayı iyice arkadaş olarak görmüştüm. bir gece alsancak çimlerde oturduk bir buçuk litre şarap aldık ünalla. vin cent horoz karası 1.5 litre. gazozla karıştırıp içiyorduk. esra iki üç bardak içti bıraktı. ben ünalla kalan şişeyi bitirdim. yetmedi üstüne ikincisini aldı geldi. hal öyle olunca ne varsa döküldüm amk. anlattıkça anlatıyorum esra inanamıyor bana 'sen bu kadar iyi birimiydin' falan gibi şeyler söylüyor. en son şarap bittiğinde biz eve ışınlanmıştık onu hatırlıyorum.
    ···
   tümünü göster