/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 426.
    +4
    mezuniyet öncesi son kez beyzayı gibtim bide. bizim ev boştu geldi bu sefer deplasmanda değil de kendi evimde gibtim. ama artık sıkılıyorum taşak geçerek falan gibiyorum. çok anlatacak birşeyi yok bunun. geliyordu ne gibecem seni şimdi falan diyordum tedirgin oluyordu. giderken zütüne tekme atıp hadi gibtir git gelme diyordum. alınmıyordu anladı amk benim kırık olduğumu. daha doğrusu ona öyle davranıyordum beni asosyal sansın da dışarda görüşelim diye ısrar etmesin diye.

    mezuniyet günü geldi sonunda ama benim ortalamam 1.99 amk. cemil hocanın dersinden fd ile kalmıştım. mezuniyetten 3 gün sonra pazartesi günü tek ders sınavım vardı. neyse gittim okula ben ailemi zütürmedim. erkle ifo geldi benim mezuniyetime. arkadaşım da yok zaten okuldan adam akıllı. onlarla takıldım. sonra bir saat tören konuşma falan yapıldı en son hepimiz zütümüzden ter boşalırken sahneye diploma almaya çağırıldık sonunda. sahnede bazı bölüm hocalarımız da var. herkes planı yaptı anında amk. yok ibonun elini sıkmicak. yok murat hocanın elini havada bırakacam görür o falan diyorlardı. ne gerek var ki böyle şeylere. çıktık bazıları dediğini yaptı bazıları yapamayacak kadar korkaktı. benim iboyla zamanında bir sorunum olmuştu ama napim amk. insanlık hali işte saçma salak posta koymaya gerek mi var. hepsine selamımı verdim. cemil hocaya geldi sıra
    k:hocam pazartesi tek ders sınavında görüşürüz inşallah
    c:görüşecez görüşecez hiç merak etme
    sonra da sahnede biraz durduk hoplamalı zıplamalı figürler yapılıyordu ben tek başıma bunları izliyordum sahnenin bir tarafından. sonra sigaramı yaktım. sahneden indirildim kibarca öyle olunca. tek ders sınavında da 1.99 u tam 2.00 yaparak mezun oldum.
    ···
   tümünü göster