/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 476.
    +5
    sonra geçtim içeri bir sigara yaktım. geldi yanıma o da yaktı. bu benle kameralı konuştuğumuz zamanlarda erken boşaldığım için taşak geçiyordu. ben de hep geç boşalabilirim diyordum inanmıyordu.
    k:gördün mü geç boşalabilirim demiştim
    i:evet
    k:iyi miydi
    i:inanılmazdı
    k:devam edelim mi
    i:yapabilir misin
    k:ben gencim unuttun mu
    i:tamam o zaman
    başladık yine kucağımda sevişmeye. bir kaç dakika seviştikten sonra yattım koltuğa oturdu gibimin üstüne. biraz öyle gibtikten sonra çektim kendimi öpüşerek gibiyorum. bir yandan da inanmazsınız ama kendi kendime diyorum ki nasıl böyle bir gibiş yaşayıp geç boşalabiliyorum amk. neyse yine hızlı hızlı giberken zütüne seri şaplaklar atıp boynunu emiyorum. kadın gibiş boyunca bana please stop diyip durdu. biraz öyle gibtikten sonra üzerime ters şekilde çıkarttırdım bunu. üstüme uzandı ben de sokuyorum o şekilde. en çok burda zevke geldi çünkü giberken bir yandan dıbını okşuyordum hızlıca. bir ara gibimi çıkardım parmakladım hızlı hızlı iyice sulandı sonra o parmağımı yalattım ona. tekrar gibmeye devam ettim. giberken dıbını okşayıp bazen de göğüslerini sıkıyordum. bazen de boynunu ıslak ıslak öpüyordum. sonunda kalktım ayağa yine verdim ağzına sakso çekmeye başladı.
    k:bu sefer ağzına boşalacam
    i:tamam
    yine gibimi yaladı güzelce. yalarken de taşaklarımı okşuyordu. ya bu kadın inanılmazdı. ciks tanrıçam benim. boşaldım ağzına sonunda ve bi güzel yuttu onu. (lisede bir kıza yaptığım şakayı yapmak istedim. önceki hikayeyi okuyanlar bilir bu lafı)
    k:on milyon çocuğumu yedin az önce.
    i:hhahahaha evet yedim
    kadın buna çok güldü. sonra gitti yine temizlenip geldi.
    ···
   tümünü göster