/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +4 -4
    Iyi dinleyin çükko ergenler. Öfkelenince kendinizi güçlü hisseder bundan haz alırsınız. Bu yüzden acizlere öfkelenirsiniz zütunüz güçlüye yetmez. Zira el yumruğunu yemeyen kendini kahraman sanarmış. Dolayısı ile ananıza babanıza öfkelenmeniz sizin acizliğinizden başka bir şey değil. huurçocuğu gibi davrandığınız icinde işte azcık vicdanınızla @1 gibi çelişirsiniz. Delikanlılıkla kabadayılık arasındaki farkı bilin. Yani efendi olun adam olun, erkek adam acize öfkelenmez aksine acizi korur. Ancak böyle erkek olursunuz. Amcıklara bak ofkeleniyorlarmıs ulan 2 döner tekmelik işiniz var da farkında değilsiniz. muallakler. Sieee len
    ···
    1. 1.
      +1
      Harbi pek çoğu aynı şey bende diye başlayıp aynı şeyleri saçmalamışlar. sinir normal bir şey etrafa saldırmadan sakinleşemeyen biri olarak aptal huur evladı gibi insanlara ailene zarar vererek değil, git benim gibi yastığı yatağı yumrukla kendine gel diyorum aptal binliğin lüzumu yok.

      edit: Kendine hala gelemediysen güçlü birine saldır zütünü başını gibsin kendine gelirsin bi daha boş boş şeylere sinirlenmezsin.
      ···
   tümünü göster