/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 526.
    +3
    yine yaladı. bu sefer biraz daha çabuk kalktı. tam kucağıma alacam duvara dayayıp gibecem yok dedi durdu yine. iyi amk diyip lavabodan destek alacağı şekilde domalttım bunu ayakta gibmeye başladım. ölümüne giber vaziyete geldim. içimde 434 liranın hırsı, gibime bilmediğim kimsayal birşeyler sürüşünün siniri, ingilizce bilmemesi, bizimkilerin gelip gelip gibişi bölmeleri ne varsa içimde biriktirip gömüyordum sanki kıza. tam o hararetle giberken banyo kapısı açıldı bu seferde. ünalın gibtiği kız geldi dıbına koduğum kızıl saçlısı. bizi öyle görünce başladı çığlık atmaya. türkçe sövmeye başladım
    k:lan gibtir git kızıl
    hala çığlık atıyordu. sonra gülmeye başladı. benim kız da gülmeye başladı. ben de bu arada gibmeye devam ediyordum
    k:lan çıksana huur seni de giberim bak
    ü:noluyor lan. oha ket yavaş amk
    e:ben de bakim.
    k:olum çıksanıza şimdi toplu gibecem hepinizi.
    çıktı hepsi. yine beynimi zorladım 3-4 dakika gibtikten sonra boşaldım. bir saat de dolmak üzereydi. geçtik salona. üzerimizi giyindik. diğerleri de giyinmişti. toparlanıp gittiler evden. gittikleri gibi ifoyu da çağırıp işin kritiğini yaptık. ciddi ciddi elime kağıt kalem aldım sağlama yapmaya başladım.

    bana kendi jelini sürdü kendi prezervatifini taktı. sonuç:başarısız
    erke kendi jelini sürdü ama prezervatifini takmadı. sonuç:başarısız
    ünala kendi jelini sürdü kendi prezervatifini taktı. sonuç:başarılı

    dıbına koduğumun denklemi sağlanmadı bir türlü. ünal dediğine göre 3 posta kana kana gibmişti. ve erkle bendeki gibi gibinde bir sorun olmamıştı. erk her şeye rağmen bir ukraynalı gibtiği için bayramlık çocuk gibi mutluydu. ben hiç mutlu değildim dıbına koyim. ifo da bir ton taşak geçti bizle.

    not:erkin dediğine göre gibtiği kadın domaltıp giberken dolmuşçu gibi aksaray aksaray diye bağırıyormuş. dıbına koyim ne salak salak şeyler öğretiyoruz biz yabancılara.
    ···
    1. 1.
      +2
      Harbi tam komedi amk keske kariyi degistirseydin ama olsun bisi olmaz irinaya saglam kaymistin
      ···
   tümünü göster