/i/Soruları Alayım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +1
    Pampa şimdi sana üç soru sorucam birincisi ben de ingiliz Dili ve edebiyatı okumak istiyorum, herhangi bir dilin dili ve edebiyatı bölümünü okumak nasıl birsey? neler anlatıyorlar bunun tercümanlıktan farkı nedir?
    Ikincisi kumarbaz hakkında, sanki o kitaptan tam olarak mesaj çıkaramadım kumardan uzak durmak ve fransizlara yapılan gondermeler dışında.
    Üçüncüsü de dostonun fransizlarla ne alıp vermediği var
    ···
    1. 1.
      +1
      ingiliz dili ve edebiyatı tavsiye ederim. dil edebiyat okumak keyifli kanka. Genel olarak ilk 2 sene dil eğitimi veriyorlar, son 2 sene edebiyat ağırlık eğitim alıyorsun. Tercümanlıktan çok çok farklı. Kesinlikle dil edebiyat tercih etmelisin.
      Kanka kumarbaz kitabının ilginç bir özelliği var, Dostoyevski kumar borcunu ödeyebilmek için 20 gün kadar bir sürede yazdı o kitabı. Kendisi ağır kumar düşkünüdür. Kumardan uzak durulması gibi bir mesajı vardır elbet ama ana karakteri detaylı incelersen Ivanovic tamamen olumlu bir karakterdir. Zekidir, insanları tanıyabilen, zorluklarla baş edebilen güçlü bir karakterdir.
      O dönem Fransa'nın altın çağıdır ve her ülkede olduğu gibi Rusya'da da çok fazla fransa özentisi vardır. Giyim kuşamdan tut konuşulan dile kadar. Fransızca bilmek bir soyluluk belirtisi olarak kabul ediliyordu. Bu yüzden gıcıktır fransızlara, Tolstoy amcamızda takıktır fransızlara
      ···
    2. 2.
      0
      Tassaklar ina kurban reis saol
      ···
   tümünü göster