/i/Günlük

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2 -1
    Fiziksel olarak bunlar vardı ruhsal olarak olanlara geçmek istiyorum;

    Bundan önce çok kötü bir ailem var, babasız büyüdüm, kaç kere evden kovuldum abim evi Terk etti, tüm akrabalarımız öldü, annem beni kaç kere evden kovdu, adamın biriyle evlendi 2-3 aya gidecek bu şehirden.

    Bir kız kardeşim var onu da huur olmasını sağladı ailem, evinde duracagına başka şehirde otellerde çalışmaya yolladılar kaç kere engel olduysam hep kötü olan ben mişim gibi davrandı ailem, biliyorum sizde fark etmişsinizdir.

    Biraz gavatlar.

    Aile kavrdıbını öğrenmedim, kaybedecek hiçbir şey bırakmadılar, 18 yaşındayım hayatımda istediğim şeyler var ama ne param var, ne destekçim. Korkuyorum bu hayatı yaşamaya.

    Birini öldürmekten korkmuyorum ama bu hayatı yaşamak beni korkutuyor.

    Şu yaşa kadar kendimi yetiştiremedim, hayatımda hep jimnastiğe, dövüş sporlarına, atletizm'e gitmek istemiş bu yoldan yürümek istemiştim.

    Ailem onlara şiddette bulunurum, başıma bir şey gelir diye göndermediler, böyle saçma bir şey olabilir mi dıbına koyayım?

    Abimde benim gibi bir hayat yaşadığı için, ondan üstün hale gelmeyeyim kendimi geliştirmeyeyim diye gitmeme asla izin vermedi, küçük yaşta çok fazla şiddet gördüm. Kafama kavanozla vurmalar, ellerimi tutup yüzüme yumruklar saydırmalar, yerde tekmelemeler ne ararsan var yani.

    Ama yaşım büyüdükçe bir şey yapamaz hale geldi, arada bağırıp küfürler ediyordu ama hala karşılık vermiyordum bana saldırmasını ve kenarıda tuttuğum kalemi/bıçağı boğazına geçirip parçalamayı bekliyordum.

    Karşılık vermedi ve evden gitti, şu an aramız daha iyi. evde annem ve ben çalışmadığımız süre boyunca yardımcı oldu, annem dediğim gibi 2 aya gidecek, eğer gitmezse ben para kazanıp bu evden ayrılacağım zaten.

    18 yaşımda olduğumu belirtmiştim, ortaokuldan beri çalışıyorum. Okuldan çıkıyorum işe, bazı yıllar öğlenci oluyorum sabah 6 da işe gidip öğlene kadar çalışıyorum filan, toplam bi 5-6 yıl çalışmışımdır.

    Kendimi hiç geliştiremediğime, bu yaşa geldiğimde derslerimde bile başarılı olamadığıma o kadar dert yanıyorum ki anlatamam.

    18 yaşında yeni doğmuş bir bebek gibi hissediyorum kendimi.

    Gelişmemiş ve biraz ağlak.

    Soğuk kanlıyımdır pekçok konuda ama sevgi konuları beni çok etkiliyor. Ailemden çok savgiyi arkadaşlarımdan gördüm, hâlâ arada annem başıma gelip bu saatte neden ayaktasın aptal, gerizakalı diye hakaretler saydırarak bağırıp gidiyor.

    Cahile bir şey anlatamazsın, hiçbirine saygım yok.

    Zengin olmayı isterdim, iyi bir aile, sevgi dolu bir çevre isterdim, bilinçli aile bireyleri isterdim, kendimi geliştirebileceğim bir ortam isterdim.

    Hayallerimi birden fazla başlığa yazmıştım (bkz: #205282101), (bkz: #205282341) tabi tekrardan başka bir entry'de bi ara yazarım.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster