/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +15
    Öncelikle güzelim (birzamanlar) sözlüğümüzde çok hikayeye katıldım, aktif okuyucusu oldum, bazılarını bittikten sonra okudum, bazılarına anca denk geliyorum hatta 2011'de yazılan hikaye için üyelik açıp, aktif katılımcısı dahi oldum o gün bugündür git gel dönüp geldiğim yer burası zaten..

    Sözün özü sözlükte birçok hikayelerin toplandığı başlıklar var emek emek hazırlamış insanlar ben bu başlığı kendim için hazırlıyorum görüşlerimi belirtirim belki ama okudum mu okumadım mı ya da eskiden okuyup sonra hatırlayamadığım gibi durumlar oluşmaması adına kendime hatırlatma yapacağım bu sebeple dileyen faydalansın dileyen görmezden gelsin..

    flood olmaması adına entariler aralıklarla girilecektir..

    ZORUNLU EDiT: Başlıkta sadece okuduğum hikayeler var bu sebeple sözlükte yazılmış bazı hikayeler burada yer almıyor olabilir.. Hikayeleri derleyen panpaların başlıklarına da göz atarak çeşitlilik sağlayabilirsiniz..
    sevgiler^^

    BAŞLIK SAHiBi EDiTi: Gelecekte görenler şimdiden rezleyenler..Bu başlıkta bir çok hikaye bulacaksınız. Yarım bırakılmış, sonu değiştirilmiş, tamamlanmış, kurgu, gerçek, bilim kurgudan aksiyona, korkunçludan duygusala, enteresan kalemler, keşfedilmemişler, size bakış açısı kazandıran, hiçbir halta yaramayan, saçma, şahane.. hikayelerin tamlamaları size kalmış ama yazdığım her ayrımın bir karşılığını bulacaksınız. Sadece okuyun.
    Hikayelerin isimlerine ya da yazarlarına takılmadan..

    Bir sonraki edite kadar; kavunlu ayraç^^
    ···
   tümünü göster