/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 151.
    +4
    Bosna hersek mahallesi Konya merkezin 40 km dışında. Şehrin diğer ucunda. Böyle bir yerleşim aslında hem Konya için iyi olmuş, hem de öğrenciler için. Yoksa öyle bir iç karışıklık çıkardı ki Hakkari'deki hendekler yanında çerez kalır..
    19 yaşında hem koca, hem baba, hem öğrenci olmaya çalışıyordum. Her ne kadar düzenli para akışı babamdan gelse de, o bir öğrenciye yetecek kadarını gönderiyordu. Duygu'nun zulası bizi bir elimiz yağda, bir elimiz balda zütürüyordu.
    Ancak, tek başına gurbette öğrencilik zaten zor, koca olmanın zorluğunu henüz evlenmeyen bile biliyordur, ama babalık mevzusu bambaşka bişey.. Amk 19 yaşında bunun 3'ü birden olabilir mi bir insan ? Olamaz beyler. Ben olamadım. Çocuk tabi ki benim değil, ama 4 yaşlarında bir melek o, şerefsiz, sorumsuz olabilirim ama ona kötü yada ilgisiz olamam. Çok bocaladım.. Yavaş yavaş sınıfta ve fakültede arakdaş ortamları da oluşmaya başladığı zaman daha çok zorlanmaya başladım. Evde kalıyorum, ama kimseyi davet edemiyorum, çünkü kimse evde bir kadın ve çocuğun beni beklediğini bilmiyor. Bir yere çıksam ve takılmamız uzasa Duygu illa ki arıyor.. "merak etmişmiş" Beyler Duygu bir hatun şuan çıksa karşıma, köşede 31'e başlarım. O kadar güzel ve kalite bir hatundu ki, aynı evin içinde, aynı yatakta gibmez olmuştum. Çünkü mutsuzdum. 19 yaşaında bir genç ne yapmak istiyorsa, bende onu yapmak istiyordum. Delilikse, delilik. Çocukluksa, çocukluk. içip içip bir yerde sızmaksa, onu istiyordum. Çok mu şey istiyorum ?
    ···
   tümünü göster