/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 151.
    +10
    Zaman geçtikçe grup olarak daha çok zaman geçirmeye başlamıştık. Müge ve Nejla beraber eve çıkmışlardı, dersten sonra muhakkak orada toplanıyorduk. Ecem\'le aramızda kesinlikle bir elektrinlenme vardı, kız hamleyi benden bekliyordu. Ben tabi ki bu hamleyi yapamadım. Çok dürüst ve etik olduğum için değil, o an için zütüm yemiyordu. Sadece mavi boncuk veriyor, gereğinden fazla yaklaşmıyordum. Bu grup içerisinde en huur Nejla gibiydi. Hal ve hareketleri ve yaptığı şakalar o kadar açık saçıktı ki, içimden bu kız grup bile yapmıştır diyordum. Ama yanılmışım, en namuslusu o çıktı..
    Biz Ecemle birbirimize kur yapar, kırıtırken asıl bomba Mügeyle patladı. Bir akşam evlerinde epey içmiştik.. Ecem yurda döndü, Uğur orada kalacak. Ben eve geçmek için toparlandım, çünkü evde bekleyenim var.. Bana çok ısrar ettiler kalmam için, nasıl kalayım amk. Ne dediysem bırakmadılar.
    Kafam o kadar iyiydi ki şimdi arayıp Duygu\'yu ikna etmeye uğraşacak hiç halim yoktu. Kapattım telefonu. Tamam dedim.. Bir müddet daha takıldık, bir taraftan film izliyoruz bilgisayardan. Film izlerken ayaklarıma birisi dokundu. Birisinin ayağıydı. Göz ucuyla baktığımda Mügeydi. O da göz ucuyla beni kesiyordu, bu temas hiç öyle yanlışlıkla olmuş gibi değildi. Çünkü ayaklarıyla ayaklarımı okşamaya başlamıştı. Bir Duygu\'ya bakıyorum bir de buna.. Pehhh. Ne sandın sen beni ? Abaza mı ??
    Bende karşılık verdim beyler. Bende onu okşamaya başladım ayaklarımla. Normal bir insan, evdeki o afet dururken bu yerden bitme cüceye yedek gibini bile sokmaz. Film sonrası herkes yatmaya çekildi, biz Uğurla salonda yatacağız.. Ben uyumadım. Bekliyorum. Gelmeme ihtimali yok Müge\'nin. Uğur bir süre sonra horul horul uyumaya başladı. Yarım saat geçmedi, kapıda bir gölge.. Kafasını uzattı, Müge.. Hemen doğruldum, salondan çıktım. Tuttu elimden odasına zütürdü beni. Hatay\'dan böyle bir huur çıkar mı beyler ? Vallahi çıkmış. huur demem sadece vermesinden kaynaklı değil, anlatacağım..
    ···
    1. 1.
      0
      Devam zamki
      ···
    2. 2.
      0
      gibicem şimdi cüceni amk mutlu sonla bitsin şu hikaye çok mu şey istiyoruz la
      ···
    3. 3.
      +1
      Senin ben varya o amina koyim cocuk yeminlen sen ne serefsiz ne mal ne huur çocuğu ne dusunceziz bir insansin lan ulan amina kodumun ben kumarmaz bir insanim ama ben bile düşünüyorum empati yapiyorum ulan senin ben varya feristahini gibim gerizekali hadi duygu neyse kucuck kiz var lan ondan ne istedin he anasini gibtim ya cocuk senin ben o anani gibim. ananai anladin
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster