/i/Spor

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    0
    Panpa 2 aydır günlük 2 saat yürüyorum ve 14 kilo verdim. Vermem gereken 13 kilo daha var lakin ne yaptıgımı bilmiyorum kimseye danışmadım. Kahvaltıda bir kase yoğurt icine de 40gr yulaf atıyorum aksam yemeğini yiyorum 1 tabak ama ekmeksiz ve genelde 8 9a doğru yiyorum. Sana sorum daha hızlı kilo vermek icin ne yapayım 2 saat düz yürüyüs ve bu diyetimsi şey yeterli mi? Arada çekirdek kola yapıyorum cok mu kötğ etkiler? (Cola zero)
    ···
    1. 1.
      0
      Şu dönemde su ve şekersiz kahve, çay dışında içecek tüketmeni önermem. 2 saat yürüyüş yerine 30 dakika kadar tempolu koşman daha çok işine yarayacaktır. Salona gitme imkanın varsa ağırlık çalışmaları yağ yakmak için çok daha kolay bir yöntem. Salona gitmeyi düşünmüyorsan da vücut ağırlığınla evde veya herhangi bir ortamda yapabileceğin çok güzel programlar mevcut. Zayıfladıkça kilo verme hızın düşecektir bu çok doğal sakın paniğe kapılma.
      ···
    2. 2.
      0
      Hocam bahsettiğin programlara nasıl ulaşabilirim? 2saat yürüyüs yerine sadece 30 dakika kosmam cidden yeterli olur mu? Evimde dumbell var 5 kiloluk onları nasıl değerlendireceğim? Kafamda cok soru var bir ayda eritmek istiyorum su kiloları
      ···
   tümünü göster