/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +13 -1
    Ece Antlaşması
    Kızlarla oturduk derdimizi anlattık. Çok müdahil olduklarını ve bu kadar ilişkimize karışmalarının iyilikten çok kötülük olduğunu anlattık. Onlar ise sanki babalarını öldürmüşüm gibi benim yüzüme bakmıyor, sadece Ece'ye biz sadece senin iyiliğini düşündük diyorlardı. Neyse ki zaman ilerledikçe sakinleştik, birbirimizi anlamaya başladık ve anlaşmamızı kabul ettiler. Artık Ece ve benim ilişkimiz hakkında bir yorumda bulunmayacaklardı.

    Yaz Tatili
    Gel zaman git zaman üniversite yaz tatiline girdik. Haziran sonu gibi memleketlere gittik. Bizim bu üçlü hainlik birliğini bir umut kapladı. bu 3-4 ayda ayrılır bunlar diye. Tabii bu durum içlerinde patladı. Biz yaz tatilinde mesajla telefonla daha çok sevdik birbirimizi. Yanyana olmasak bile daha özgürdük en azından...

    Okul Başlıyor
    Yaz tatilinden geldik. Nasıl bir özlem nasıl bir sevinç var ikimizde de. Bildiğin 7 yaşındaki çocuklar gibiyiz. Otogarda birbirine koşmalar, Türk filmlerindeki gibi sarılmalar felan.. Şov yok ama, hakkaten öyleyiz. Nasıl seviyorum bir bilseniz, ömrümde bir daha böyle sevemeyeceğimi hissediyorum, hatta belki de daha önce de sevmediğimi. Birkaç hafta geçti aradan. Herşey çok güzel, kızlar da pek laf etmiyorlar artık. Hatta o ara benim arkadaşlarla da buluşuyoruz. Elif vardı senelerdir arkadaşım, onu Ece ile tanıştırmak istedim, bir cafeye davet ettim. Yanında bir arkadaşı varmış Pınar diye onlayım dedi, dedim onu da al gel takılırız ne olacak. Geldiler hep beraber eğlendik. Yalnız Pınar biraz kazulet, çok soğuk bir kız. Bi samimi olamadık kızla. Elif'e dedim bunu Pınar tuvalete gittiğinde, o öyle dedi, erkek arkadaşı olduğunu bile bilmem dedi. Neyse Allah kolaylık versin alana deyip Ece'nin elini bir saniye olsun bırakmadan geceye devam ettim. Yapışık ikiz gibiyiz, kimseyi gözüm görmüyor. Elif'de Ece'yi çok sevdi, Ece'de Elif'i ama Pınar pek konuşmadığı için konu hakkında tarafsız kaldı. Artık sabah akşam Ece'yle beraberiz. Sabah çıkıyor evden akşam giriyor. Hatta ne akşamı, bazı günler gece 1'de bile bıraktığım oluyor eve. Tabii bizim 3'lü komisyon hayıflandı iyice, mırmırlamaya başladılar. Anlaşmanın geçerliliği sadece birkaç hafta, belki 1 ay sürdü.
    ···
    1. 1.
      +1
      Anlaşmadan sonra araya 3 aylık tatil girmiş yazının sonunda anlaşma 1 hafta sürdü diuosun
      ···
      1. 1.
        +2
        Üniye geldikten sonra bozuldu yani. Yaz tatilinde zaten karışma durumları olmadığından mütevellit o kısmı atladım. Anlaşma yaz tatiline girmeye yakın vakit oldu, yaz tatilinden sonra da anca bikaç hafta dayanabildiler işte.
        ···
   tümünü göster