/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +15
    Yerine Koyma
    Ece'ye olan aşkım bitmiyordu. Ne yaparsam yapayım içimde devam ediyordu ateş. Durmuyordu içimdeki, kendimi duvarlara vurasım geliyordu ama gene de geri dönmek istemiyordum. Çünkü ona güvenmiyordum. Derken aradan 1 hafta geçti geçmedi o kuyumuz kazan 3'lü koalisyondan mesajlar almaya başladım Ece'nin kötü olduğuna dair. Beni istiyormuş yanında, hiçbir şey yemiyor içmiyormuş. Tek tek engelledim onları. Ece'nin evinin önüne gittim bi keresinde. Dış kapısını tuttum apartmanın. Onun daha önce dokunduğu yerler olduğunu düşündüm, daha da üzüldüm. Gözümden yaşlar orda süzüldü ilk. Sonra apartmanın içerisinden bir ses geldi hemen arkamı döndüm gittim. Kimdir nedir bakmadım bile. Eve geldim, akşam Pınar mesaj attı iyi oldun mu diye. iyiyim sağol dedim, tamam o zaman iyi geceler yazdı. Hemen o an aklıma Ece'ye geri döncek olsam bile bir kız ile bu arada ilişki yaşadığımı öğrenirse hayatta istemez artık dedim. Pınar'a mesaj attım, yarın boş musun görüşelim mi diye.

    Pınar
    Pınarla buluştuk, konuştuk. ilk başlarda biraz taklit yaptım Ece'yi unuttuğumu kanıtlamak için ama sonradan ciddi ciddi yüzümde gülümsemeler belirdi. işe yarıyor herhalde dedim içimden. Sonra Ece'den ayrıldığımı anlattım, iyi kızdı aslında dedi, evet iyiydi de işte naparsın hayat dedim. O gece öylece ayrıldık ama akşam mesajlaşmaya devam ettik. Ertesi gün tekrar buluştuk. Evet iyi kızdı hoş kızdı ama içimdeki Ece bağırıyordu, ciğerimi alevlere veriyordu sürekli. Olsun dedim, buna rağmen teklif edecem. Pınar'a açıldım, sevgili olmak istediğimi söyledim, ilk önce afalladı, hakkaten beklemiyor, Ece ile ilgili konuşmak ve rahatlamak için onu çağırdığımı düşünüyormuş. Dedim Ece bitti gitti benim için. Hadi kabul ettim farzedelim, daha 2 hafta önce böyle sevdiğin bir kızı bu şekilde bırakırsan beni bırakmayacağın ne malum dedi. Dedim o durum tamamen farklı. Süre istedi benden. Evlere dağıldık, akşam mesajlaşmaya devam ettik. O sıra kabul etti, artık Pınar ile sevgiliydik ama benim ciğerim halen Ece'ya yanıyordu...

    Ece’nin Durumu Kötü
    Ece ile ayrıldık, aradan 3 hafta kadar geçti ve ben 1 haftadır Pınar ile beraberim. Sırf Ece aklıma gelmesin diye sürekli Pınar'layım. Sürekli yanyanayız, yanyana değilsek de telefonlayız. Pek de bir faydası yoktu Ece'yi unutmak için ama olsun. Pınar'ın elini de tutmuştum, artık ben istesem de Ece beni istemezdi. Nefsime yenik düşerim diye kendime emniyet sibobu yapmıştım Pınar'ı. Derken bir akşam kapı çaldı, ev arkadaşım açtı. 3'lü komisyonun en fesat üyesi kapıdaydı. Beni çağırdılar, Pınar süpriz yapıp geldi zannettim, o kızı görünce şok geçirdim. Bana doğru nefretle baktı, Ece'nin durum iyi değil, kızı göreceksin dedi tehtitvari bir şekilde. Sen mi karar vereceksin buna dedim, evet ben karar verecem dedi, kardeşim senin yüzünden eriyip gidiyor dedi gözünden yaş geldi. O kız bile bu hale geldiyse görüşmem gerekli diye düşündüm, ev arkadaşlarım da tamam oğlum yeterince üzdün bari bi konuş dediler tamam dedim. Apar topar evden çıktım. Bir cafeye geçtim Ece'yi çağırdılar bekliyorum. Beni gördü, ben de onu. Görmez olaydım. Zaten ufak zayıf çıtı pıtı bişeydi, nasıl zayıflamış 3 haftada, kurumuş kalmış. Bana doğru geldi karşıma oturdu, 2-3 saniye sonra kalktı yanıma oturdu, gene birkaç saniye öylece durdu sonra bir anda bana sarıldı ve ağlamaya başladı. Tepki veremedim. Dedim Ece ben artık biriyle beraberim dedim kısık bir sesle. Bir anda beni bıraktı, sonra tekrar sarıldı. Ne olursa olsun seviyorum seni dedi. Sen ne istersen yaparım artık, çok özlüyorum seni dedi. Ellerim titredi, orda ağlamadım ya artık ağlayabilir miyim bilmiyorum.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster