1. 2326.
    +1
    iambold kimdir ya, eski nicki ne bu çocuğun. komik komik yazıyor. hedefim kardeşlik değil veya bu başlık altında birleşip kardeşliğe girmek değil veyahut sizle ekip olmak istemiyorum yazınca veya bunu kastedince beta mı oluyormuşuz. bu kadar hakareti mi hakediyormuşuz. yıkık mı oluyormuşuz. okumadıydım yeni baktın yazdıklarına. sana senin gibi hakaret falan da etmiycem çünkü gerek yok. yazdıklarının ne kadar altı boş ezbere şeyler olduğunu biliyorsun. savunduğun şeyleri bir ırkçılık veya takım tutar gibi ezbere savunuyorsun. hacıyla benzer şeyler yazmanız sizi hacı yapmayacak. tıpkı misalen yazdığınızda tcma olmadığınız gibi. bu gerçekle yüzleşin artık. siz seçilmişler falan da değilsiniz. bununla da yüzleşin. bu başlık sizin de değil. bununla da yüzleşin. bu yetkiyi kimseden almadınız. bugün buraya hacı gelse ve sen salağın tekisin yazsa nickimi falan kazırım buralardan ama siz değil. umrumda değilsiniz. artık bana sapık sapık yazmayın. ben de size yazmayayım. bence iyi bir anlaşma. buradayım çünkü içimden buraya yazmak geldi. sizinle ilgisi yok. okumayın pas geçin görmezden gelin. bak yıkık beta neler yazmış deyin kahkaha atın. hayatımda sizi istemiyorum. sadece buraya yazmak istedm şu an hepsi bu. mucks.
    ···
    1. 1.
      0
      bak yıkık beta neler yazmış hahahahaha
      ···
    2. 2.
      0
      "hedefim kardeşlik değil veya bu başlık altında birleşip kardeşliğe girmek değil "
      Benden aldığın gazla konuşuyorsun fakat ben bunu kastetmemiştim.
      ···
    3. 3.
      +3 -1
      "hedefim kardeşlik değil veya bu başlık altında birleşip kardeşliğe girmek değil veyahut sizle ekip olmak istemiyorum yazınca veya bunu kastedince beta mı oluyormuşuz. "
      Evet. Yazıyı okuyup yukarıda ayağa düşürmeye çalıştığın değerlere ulaşmak istemiyorsan o sürece kadar da birleşmek bir ittifak kurmak istemiyorsan ne yannanıma buradasın amk malı ?
      Sen de ki ben yapamıyorum hiç bir gib. Buradan sıvışmamı meşrulaştıracam ama halen menfaatimin peşindeyim. Dur bu gerçeği yüzüme vurmayın diye de üslubumu kasayım. Ulan kaç sene geçti ne özel hissetmesi ne diyosun sen. Buralarda bir şey olmuyorsa bizim başarısızlığımız var demektir. Sitesinde de halen ilk görevi soranlar yahut güven problemi yaşayan mallar var diyor tcma. ilk görev beta temizlemek. Ortamı bir şeyler paylaşmaya değer kılmak. Sonra devam ediyorsun sitede yazıyı okumaya ilk görev alphayı analiz et diyor. Bu site de kardeşliğin bir ekibi tarafından hazırlanmış güçlendirici testlerle dolu olan site. Sen ise burada zırlıyorsun beta mı oluyorum diye. Aynen amk malı menfaatin eline geçmedikçe bekleyen iş zamanı kaçan betalardan oluyorsun. gibtir şimdi.
      ···
    4. 4.
      +1
      geçmiş olsun.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster