/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +18 -36
    Çok saçma bir soru. bilindiği üzere kuran allah\'ın peygamber efendimize gönderdiği vahiylerin bir bütünüdür.

    kuranı kerim islamin kutsal kitabıdır. yani inanan bir insan neden kendi kitabını kabul etmez ki? neden yaratıcı tarafından gönderildiğine inanıyorsunuz gibi saçma bir sorunun başka bir açıklaması yok. gönderilirken orda değildik. bunu belirtmek istiyorsan evet değildik. adı üstünde inanç meselesi.

    ne salak salak sorular bunlar?

    edit: sizin niyetiniz huur çocukluğu yapmaktan başka bir şey değil. bu yüzden size niye bir şey anlatalım diye uğraşalım ki böyle bir mecrada neyi kimden öğreniyorsunuz gerizekalılar. salak salak sorular işte.
    ···
    1. 1.
      +3
      inanmak için sebep arıyoruz panpam , mesele bu
      ···
    2. 2.
      +4
      Sorunun neresi saçma anlamadım.
      Gayet net bir şey soruyorum. Bizim hz. muhafazidi dinlemek gibi bir şansımız olmadı yaşadığımız dönemden ötürü. Dolayısıyla islam'ı öğrenmek adına elimizdeki tek birinci dereceden kaynak Kur'an şu an.
      Bir başka deyişle 21. yüzyılda bir kişinin müslüman olmasının tek sebebi bu kitabın yaratıcı tarafından gönderildiğine inanmasıdır. Ben olayın ilk noktasını sorgulamak istediğim için bu soruyu sordum.
      ···
    3. 3.
      +1
      emperor vader olum ne tur bi malsin anlayamadim...
      ···
    4. 4.
      +1
      soru aslında tüm bu bilinmezlik içindeyken neden inanıyorsunuz ? Dayanağınız nedir demeye çalışmış ancak inanç meselesidir bu mantık meselesi değil zaten insanlar tanrının mantığına ulaşamayacaklarını bildiklerinden ona inanma yolunu seçiyorlar. Bu onlara(kısmen bana) vaat edilenlerin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini ancak öldükten sonra öğreneceğiz. felt weird
      ···
    5. 5.
      -1
      görmediğin şeye %100 inananabiliyorsan şizofren pgibotik bir huur evladısın demektir
      ···
    6. 6.
      0
      CANER TASLAMAN MISIN GÖT
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster