1. 376.
    -1
    helellele gene geldim binlerrrr
    bazı şeyler var buraya yazılması gerekiyor, o yüzden geliyorum. bunlar önemli olaylardan oluşan hayatımdaki mihenk taşları değil. sadece bazen bu başlığın frekansı ile aynı hislerde oluyorum, bunlar buruk bir sevinç, depresyon veya sonrasında beliren bir umut olabiliyor.

    makale okumayı seviyorum ama yazmayı sevmiyorum sanırım. sonra biraz daha okumaya devam edince yazmaktan hoşlandığım şeyler geldi aklıma o zaman yazı daha kolay aktı. bunu yazmaya gelmiştim aslında. sonra kendi nickimin başlığına girdim, bazıları dostum severim falan demiş nicklerini de hatırlıyor gibiyim ama onlar kimdi ne konuşuyorduk? samimi olarak mesajlaştığım insanlar olduğunu hatırlıyorum ama gibik sözlük mesajları bir dönem sıfırladığı için hepsi gitti. mesajlar dursa hatırlardım kim olduklarını. neyse baktım onlar sözlüğü ilk 1-2 yılda bırakmış zaten, sanki ölmüşler gibi hiçbir iletişimimiz kalmamış. belki başka arkadaşlar ile de iletişimimiz kalmamıştır ama herhangi sosyal bir mecrada aratsak bulabiliriz.

    evet hislerin en samimi şekilde döküldüğü, dinleyici kaygımın sıfır olduğu, adeta jack kerouac'ın daktiloyu dövercesine yazdığı satırlar gibi akan bu başlıkta tekrar birlikteyiz.
    ···
   tümünü göster