/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    0
    Hadislere inanmadan Önce Kuranı Rehber Edinmelisin. Kuranı Rehber Edinmek için De iyi Bir Arapçaya Sahip Olman Gerekir. Yoksa Tefsirlere Baş Vurabilirsin. Baktın Hala Hadisler Seni Zorluyor Mantığın Da Elvermiyor, Ele Gitsin.
    ···
    1. 1.
      +3 -1
      iyi bir Arapçaya sahip olmam gerekiyorsa bu da islamın evrensel olmadığı anldıbına gelir
      ···
      1. 1.
        -2
        Sana arapça öğrenme diyen mi var ? Yerimden kalkmayın ehh kuran benim yerime iş yapsın evrensel sonuçta. Yürü lan git arapça öğren.
        ···
      2. 2.
        -1
        Lan Kur'an elime kadar gelmiş istesen arapça öğrenip daha iyi okuyabilirsin ne problem var bunda aa
        ···
      3. 3.
        0
        Öğrenemeyiz sayın şakirt bizim ne 7. Yüzyıl arapcasini öğreten bir kursa verecek paramız ne ayıracak vaktimiz yok üstelik civarlarda öyle bir kurs bile yok.
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      +1
      kardeş arapça bilen hristiyanlar da bu dine inanmıyor demek ki olay arapçada değil.

      hadi diyelim ki olay arapçada, arapça öğrendikten sonra da inanmazsam ne olacak ve günümüze kadar yapılan tefsirler ve meallerin hepsi mi hatalı?
      ···
      1. 1.
        0
        Ağa 1500 Yıl Önceki Arapçayı Öğrenmen için Heleki Kuranı Anlaman için Geleneksel Çinceden Daha Fazla Çalışmalısın Arapçaya. Arapların Bu Kadar Hakim Olmamasından Dolayı Dinciler istediği Gibi Çarpıtabiliyor.
        ···
    3. 3.
      0
      Eğer kuran allahin kitabi ise ve ben bu kitaptan sorumlu tutulup o kitaba gore yasayip yasamadigima gore cennete veya cehheneme gideceksem benim o kitabi anlamak için 1500 sene oncesinin arapcasini ogrenmeye ihtiyacım olmamalı bu sinavin mantığına ve dinin evrensellige ters çünkü sevgili şakirt bizim gidipte 7. Yüzyıl Arapçası öğrenecek ne imkanımız ne zamanımız var ha ama 7. Yüzyıl Arapçası bilen ve eski bir müftü olan Turan Dursun diye bir adam vardı ülkenin en meşhur ateistlerindendir insanların sorgulamaya başlamasına sebep olduğu için hoşgörü dininin inananları tarafından öldürülmüştür
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster