/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    0
    Tek soru; Otel müdürünü daha önce görmüş olabilir miydim?

    Kol düğmelerimi seçip , aynayı süzdükten sonra kasketimi takıp yola koyuldum. Senelerin üzerime sindirdiği vakurlukla, adımlarımı havalimanı otobüsüne doğru atıyordum. elimdeki deri çantamın yoldaşlığında, en sevdiğim dediğim insana her saniye yakınlaşıyor olmanın verdiği heyecan ve özgüven , parmaklarımın istemsiz oynamasına sebep oluyordu..

    Kara yolunda ilerlerken, onunla çekilen yüzlerce resim ve kısa videolara bakıyor bir yandan da her zaman ki gibi saate göz atıyordum . saatin 9 dakika geciktiğini hemen farkettim ve biletimi kontrol ederek her ihtimale karşı telefon alarmımı kurdum .

    1 saat 16 dk sonra irkilerek uyandım, bir önceki gecenin yorgunluğu sızmama sebep olmuş olacaktı ki gözlerimi terminal durağında açmıştım , aniden indim ve check-in sırasında beklemeye başladım ..

    işlemlerden sonra , 208 A no lu kapıya doğru ilerlemeye başladım ve aniden 7 yaşlarında ağlamaklı bir kız çocuğu farkettim, kaybolmuş gibiydi , her ne kadar acelem olsa da görevlilere teslim etme amacıyla yaklaştım, beni rahat duyması için dizimin birini yere indirdim;- merhaba ben kp, sanırım aileni kaybettin- demeye kalmadan kız ağlayarak koluma sarıldı .. Küçük kız Korkmuştu , ters giden bir şeyler vardı ve uçağımın kapısı 15 dk sonra kapanacaktı, -'gel görevli ablalarla konuşup aileni bulalım'- dedim fakat aldığım yanıt biraz şaşırmama sebep oldu. -'onlar olmaz beni ^altama^ apartmanında bekliyorlar-' ..

    Bu ne demek oluyordu ?

    devam için belirtin .
    ···
   tümünü göster