/i/Sağlık

sağlık ile alakalı her şeyin sorulup paylaşılacağı yer
  1. 26.
    +11
    ekonomik hatalardan birisi, tamamen cumhurbaskani erdoganin kisisel hirslarindan ya da bilgisizliginden ya da yanlis yonlendirilmesinden oturu faizi olagan disi baskilama cabalari. merkez bankasina surekli faiz dusur diye baski yapmak, gece yarisi merkez bankasi baskanini gorevden almak gibi ciddi hatalari var. bunun iki sonucu var, birincisi enflasyonla mucadelede ipin ucunun kacmasi, ikincisi serbest piyasanin, ozellikle de yabanci yatirimcinin, merkez bankasinin bagimsizligina olan guveninin sarsilmasi dolayisiyla yatirimlarini geri cekmesi.

    ikinci buyuk hata, saldirgan ve tutarsiz dis politika. panpalarim, amerika guzellemesi yaptigimi dusunmeyin ancak bizim amerika, ab ve nato ile isbirliginden baska sansimiz yok. rusya ile yakinlasmak, s400 israri, yanlis orta dogu hamleleri hem kuresel itibarimizi hem de ekonomimizi derinden yaraladi.

    tutarsizligi soyle anlatayim, esedi bitirmek icin suriyeye gidiyoruz dendi, ancak rusyanin esedi savundugunu bile bile rusya ile de yakinlasilmaya calisildi. boyle tutarsiz bir davranis olamaz.

    abd ve ab dostumuzdur bizi cok severler demiyorum. ancak muttefikimiz bu ulkeler.
    ···
   tümünü göster